Darqainu Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 http://www.ebaumsworld.com/matrixpong.html yardılar gecenin bu saatinde :D umarım daha önce açılmamıştır ben bulamadım ama arayan buluo bazen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 izlemiştim ama patide görmemiştim daha önce, bizdeki gibi yetenek yarışmalarından biri uzak doğuda bir yerlerde, iner misin çıkar mısın tarzı, gerçi kaçınız hatırlar o yarışmayı bilmem ama :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 ben açmı$tım pin pon die aratsaydın çıkardı =) neyse izlemeyenlerde izlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 said: dikkatli bakarsan tam filenin arkasında topun yönünde hareket eden bir silüet var. o adam tamamen siyah giydirilmiş ve siyah bi sopa ucuna tutturulmuş topu sağa sola götürüyor. ayrıca aşmış matrix sahneleri de yavaş çekilip hızlı oynatılıyor ve kamera açılarının iyi kullanımı sayesinde gerçekçi oluyor. yapılışını izlemiştim ben bunun yaaa [ Mesaj 13 Mart 2006, Pazartesi - 02:44 tarihinde, xueshen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 yeter yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar