bozok22 Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 nasıl geri getire bilirim arkadaşlar adamlara paralı üyelik alacam desem yaparlarmı yardımcı olun plzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 sana acıkca ve noktayı koycak bisey char geri gelmez nerden biliyosun diyosan gm notice gecmisti tr karekter kullanıp bug olusan chardan k2 sorumlu degildir falan diye cok iyi hatırlıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozok22 Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 ama oyunda olan i ö ü ç olan çok çar benim giriş ismim turçe karekter degilki kanka benim diger çarın ismi SOLDİER_OF_STAN MESELA BUNDADA İ harfi var ama çar salam daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LUCKybOY__ Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 agaaa çarımı char chur ettiler agaaaa ........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozok22 Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 aynen o şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 endless sallayın aga kılıklı :D [ Mesaj 14 Mart 2006, Salı - 16:11 tarihinde, -Cursed- tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 len noob insan charı getir sen xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 k2 ilginç bi firma yaaww i harfli karaktere sağlam dieri sorn oldu dio xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozok22 Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 öncelikle merhaba arkadaşlar biz bu üyeliği 2 kişi kullanıyoruz ve charı giden arkadaş ile ben bu forumun en eski üyelerindeniz orda bahsi geçen STAN benim charım neyse ben konuya geri döneyim 1.5 ay önce arkadaşım Change Name Scroll kullandı ve Charda kesinlikle vede kesinlikle hiç bir türkçe harf kullanmadık ve enteresan bi şekilde böyle bi olay ile karşılaştık toplamda 14 kez k2network ile temasa geçmiş olmamıza rağmen en ufak bi sonuç elde edemedik bu sorunu nasıl çözebiliriz acaba ve bir diğer konu bu üyeliğin diğer kullanıcısı sukrul ve çar yazmış ve içinizden bazılar onunla 'aptalca' alay etmişler zis ingilizce biliyosunuz öyle konuşuyosunuz diye bizde sizin gibi konuşmak yazmak zorundamıyız sırf egonuzu tatmin edin diye bende konuşmamın içinde bazı ingilizce kelimeler kullandım ve bunları büyükce yazdım umarım egonuzu tatmin etmişsinizdir ayrıca bir diğer arkadaş demişki 'dupe yapmak için yapmışsındır müstehakdır sana' arkadaşım ben enayimiyim 60 lvl kadar kastığım charı 2000 Knight Cash harcayıp çöpe atıyım bu oyunda dupe hack vs. olaylara girmeden belli bi yerlere gelen tek insanlardan biriyim lütfen konuşma hal ve tavırlarımızda biraz daha dikkatli olalım arkadaşlar saygılarımla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Merhaba.. Umarım Sorununu En Kısa Surede Cozersin K2Network Un Musteri Hizmetleri Konusundali Umarsızlıgı Karsısında Cokta Umutlu Olmamanı Öneririm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar