Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çarıma giremiyom

bozok22

Öne çıkan mesajlar

öncelikle merhaba arkadaşlar biz bu üyeliği 2 kişi kullanıyoruz ve charı giden arkadaş ile ben bu forumun en eski üyelerindeniz orda bahsi geçen STAN benim charım neyse ben konuya geri döneyim 1.5 ay önce arkadaşım Change Name Scroll kullandı ve Charda kesinlikle vede kesinlikle hiç bir türkçe harf kullanmadık ve enteresan bi şekilde böyle bi olay ile karşılaştık toplamda 14 kez k2network ile temasa geçmiş olmamıza rağmen en ufak bi sonuç elde edemedik bu sorunu nasıl çözebiliriz acaba

ve bir diğer konu bu üyeliğin diğer kullanıcısı sukrul ve çar yazmış ve içinizden bazılar onunla 'aptalca' alay etmişler zis ingilizce biliyosunuz öyle konuşuyosunuz diye bizde sizin gibi konuşmak yazmak zorundamıyız sırf egonuzu tatmin edin diye bende konuşmamın içinde bazı ingilizce kelimeler kullandım ve bunları büyükce yazdım umarım egonuzu tatmin etmişsinizdir ayrıca bir diğer arkadaş demişki 'dupe yapmak için yapmışsındır müstehakdır sana' arkadaşım ben enayimiyim 60 lvl kadar kastığım charı 2000 Knight Cash harcayıp çöpe atıyım bu oyunda dupe hack vs. olaylara girmeden belli bi yerlere gelen tek insanlardan biriyim

lütfen konuşma hal ve tavırlarımızda biraz daha dikkatli olalım arkadaşlar

saygılarımla
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...