bozok22 Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 arkadaşlar bundan 1 .5 ay once isim degişme sukrulu aldım ve ismimi degiştim sonra çarıma giremiyorum UNKOW CLAS yazıyo k2 pm atım adamlar bir şey demiyo ben bole oyunun ta anasını ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 sukrul ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozok22 Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 isim degiştirme sucrulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozok22 Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 anlata bilmişimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 evet çok iyi anlatmışın aga türkçe karakter kullanmışsındır isim değiştirirken aga mesela KıralŞehmuz gibi aga o yüzden charına güle güle de aga yada oyun içinde herhangi bir server da ciem e piem at aga ++++ rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 [ Mesaj 13 Mart 2006, Pazartesi - 11:03 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 13 Mart 2006, Pazartesi - 11:03 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 ok aga niye kızıyon :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 yok eyleme basladıkda xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sedron Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 bu konuda bir kaç mağdur biliyorum ilerleyen zamanlarda bir patch yada bi benzer değişim ile bu charların eski namelerini alacağı ve name change scrollarının inverntory lerine konacağı K2forumda bir mod tarafından söylendi bu konuda bi hayli problem ihbar edildiğini hükümetin bu konu ile çok yakında ilgileneceğini milelt içerisinde galeyana gerek olmadığını bizi çerden yıkmak isteyen dış güçlerin olduğunu karşı nationda mage kasıp golemlere çekemenin adet olduğunu filan başbakan ve bakanlar kurulu biliyo ( bana şifa dileyin canım sıkılıyo ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozok22 Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 60 yapana kadar uruş sonrada çar uşsun gitsin k2 pm attım a.q adamlar şuanda çok yogunuz yardımcı olamiyoruz sanki bana ne yapıyorlarsa serverler dupuder geçilmiyor bide çok yogunuz diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PoWeR_TURK Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Çar :D sukrul :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozok22 Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 neresi komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 arkadaş ıngilizce bilmiyordur , duydugunu yazıyodur yada okudugu gıbı olanını ...neden dalga gecen yazılar yazıyorsunuz ?? siz komık duruma dusmeyın arkadaslar..insanın bır sıkıntısı olabılır.scrol a sukrul char a çar dıyebılır , lütfen faydalı cevap yerıne dalga gecer gıbı cevap vermeyın ..tesekkurler angelus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 bu kadar resmi gelme xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaptainCyClone Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 sukrul XD die gülmüşler! sen onun ne anlama geldiğini anladın , daha neyi irdelemeye çalışıyosun ki? sonrada forumda düzgün kişileri görmek istiyoruz diosunuz! bu şekilde hiçbiyere varamazsınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratkaygusuz Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 bence ange haklı bu konuda bence çoğu kişi bu dalga işinden konu açmıor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 bu kadar ağır tavır koymak yerine ilk olarak uyarmayı tercih ederim. bu yüzden +1 angelus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unforgiven4ever Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 dupe yapmaya calıstın kesin turkce karakter kullanarak bu sana mustehaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 endless bırk aga olduğu gb kalsnondan önce dha ço...ok sorn war ( due,koxp,kohack ( başka sayiim mi??? ) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 ji_ber kucukden buyuge dogru zamanla hepsi duzelcek insallah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 benm artk ümidim kalmadı sağlamlar bozulmasn yetr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 krds k2 nasıl pm attın ¿ veya k2 online oluyomu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 areste saat 7 ile 9 arası muhakkak online xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 umut insanların herseyidir ondan umudunu yitirme ... ( şair gibi konustum xD) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar