Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çarıma giremiyom

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar bundan 1 .5 ay once isim degişme sukrulu aldım ve ismimi degiştim sonra çarıma giremiyorum UNKOW CLAS yazıyo k2 pm atım adamlar bir şey demiyo ben bole oyunun ta anasını ...
Mesaj tarihi:
evet çok iyi anlatmışın aga
türkçe karakter kullanmışsındır isim değiştirirken aga
mesela
KıralŞehmuz gibi aga
o yüzden charına güle güle de aga
yada oyun içinde herhangi bir server da ciem e piem at aga

++++ rep
Mesaj tarihi:
bu konuda bir kaç mağdur biliyorum ilerleyen zamanlarda bir patch yada bi benzer değişim ile bu charların eski namelerini alacağı ve name change scrollarının inverntory lerine konacağı K2forumda bir mod tarafından söylendi bu konuda bi hayli problem ihbar edildiğini hükümetin bu konu ile çok yakında ilgileneceğini milelt içerisinde galeyana gerek olmadığını bizi çerden yıkmak isteyen dış güçlerin olduğunu karşı nationda mage kasıp golemlere çekemenin adet olduğunu filan başbakan ve bakanlar kurulu biliyo
( bana şifa dileyin canım sıkılıyo )
Mesaj tarihi:
60 yapana kadar uruş sonrada çar uşsun gitsin k2 pm attım a.q adamlar şuanda çok yogunuz yardımcı olamiyoruz sanki bana ne yapıyorlarsa serverler dupuder geçilmiyor bide çok yogunuz diyolar
Mesaj tarihi:
arkadaş ıngilizce bilmiyordur , duydugunu yazıyodur yada okudugu gıbı olanını ...neden dalga gecen yazılar yazıyorsunuz ?? siz komık duruma dusmeyın arkadaslar..insanın bır sıkıntısı olabılır.scrol a sukrul char a çar dıyebılır , lütfen faydalı cevap yerıne dalga gecer gıbı cevap vermeyın ..tesekkurler

angelus
  • Yeni Oluştur...