deligomlegi Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Arkadaslar KE Sitesinde türkce karakterli veyada { [] gibi karakterler içeren accountlar da sorun var girilemiyor. bu konu ile gm le iletisime gecen veya bi haberi olan varmi?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 up ( her ne kadr ben yardmcı olamasamda belki yardmcı olaileck bri çıkar ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reocker Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 +1 Ji_Ber "AGA" Yardım plss :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deligomlegi Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 :( wallahi napcam bilmiyorum 62 lvl char var login olamadik. nalet olasi oyun..s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffLine Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 özel mesaj attım bakıver. belki işine yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 bende yok ama bende giremiorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakemal Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 benim turkce karakterli charim silindi sizin belki bir ihtimal girme sansiniz var ama bende oda yok:S zzzzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Su anda Turkce karakter iceren ID ler kullanilamiyor. Gm ler cok kez notice gecti ayrica web sitesinde de yazdilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deligomlegi Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Peki benimkinde türkce karakter yok. {deligomlegi} gibi ya anlamadiğim iyi güzelde neden o zaman öyle karakterler almaya izin veriyorlar anlamadim:) herci bu account benim deildi ama artik benim hazir kasılmış char.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar