Chorap Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Bir iki ay içinde lvl 60 Us-Burning Legion daki çarımı satmak istiyorum. Eğer US de oynamak isteyen varsa gayet iyi bir char. Epic mount, birkaç epic item (Darkmoon Faire card: Heroism ve Maelstorm), birkaç Shadowcraft item ve Dal'rends Sword Set (ikiside) +15 agil enchantleriyle var. Enchanter/Engineer char. Enchanting 300 ve crusader, lifestealing ve birkaç encahnt dışında hepsi var. Engineering 250 ye yakın, Gnome engineering. Ayrıca lvl 11 mage im var :D çok bi önemi yok ama bu gnome mage i de yetiştirebilirsiniz. Daha fazla bilgi vs için [email protected] a sorularınızı atın ben en kısa zamanda cvp veririm. Saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 bu arada US account olduğu için çok yüksek bir fiyat beklemiyorum. herhangi bir teklifniz varsa açığım. emaille bana ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar