Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

intahar yolunuz nası olurdu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
öncelikle bir küvet alınıriçine bilimum kezzap ve türevleri kunur...ele 5+1 müzüksistemi olan makina alınır(sırtta da taşınır)...nightwish ten wishmaster yada death boys poem çalınaraktan kezzaplı suya atlanır
Mesaj tarihi:
intihar etmek icin insanın bir amacının olması lazım intihar edersem sole olur bole olur fln bnm hicbir amacım kalmadı yani sıkıntılıyım alayıcagan:(
Mesaj tarihi:
intihar kolay iş de arkanızda bırakıcaklarınızı düşünün ailenizden sizi sevenlerden bahsediorum, intihar edicem diyen bi kaç kişi bu cümleleri söledikten sonra bi daha öle bi laf duymadım onlardan :)

Bilumum kafa yapıcı maddenin ............... :) Baş dönmesine bayılırım :) Golden shot deil de şöle bi hafta eroin kullanıp sonra komadayken ölmek isterdim :))))))
Mesaj tarihi:
gunun en kalabalik saatinde taksim gibin mekanlara giderim kendimce pc oyunu gibim milleti oldurerek max. frage kasarim birir durdurana veya cebinde oramba buramda şarjor bitmesine yakın da 4 5 el bombasiyla milleti kovalardim sorada yanıma bi saatli bomba koyup (gorunmeyen bi yere paltonum cebinde veya)5dkya ayarlarim yanıma aldigim ickiyi yudumlarken yanıma yaklasan ekipler bana tekme atmak icincan atan guvenlik gorevlilerinin beni yakalama mutlugunu iclerinde patlatirdim ....killlllllllllll'em all aha icimde bi piskopat yatıomuş ben gidip uyucam :D
  • Yeni Oluştur...