Kimster Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 @ Zifir site cok iimş ahuauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 öncelikle bir küvet alınıriçine bilimum kezzap ve türevleri kunur...ele 5+1 müzüksistemi olan makina alınır(sırtta da taşınır)...nightwish ten wishmaster yada death boys poem çalınaraktan kezzaplı suya atlanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraxx Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Sigara içerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crydan Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 edit :yazmısım zaten [ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 18:47 tarihinde, Crydan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 önce yuksek bi tepeye çıkılır daha sonra tepeden atlamak suretiyle elimizdeki tabancayyı kafamıza ateşleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evo5558 Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 yeni bir kulaklik aldim çok yüksek ses çikariyo. kulak zarimi patlatirdim. sonrasi gelir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 intihar etmeme gerek kalmadı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evo5558 Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 intihar etmek icin insanın bir amacının olması lazım intihar edersem sole olur bole olur fln bnm hicbir amacım kalmadı yani sıkıntılıyım alayıcagan:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evo5558 Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 işallah sıkıntını çözcek bir çare bulabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 saolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 intihar acizlerin işidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 departman sorumlusuna yumruk atardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 intihar kolay iş de arkanızda bırakıcaklarınızı düşünün ailenizden sizi sevenlerden bahsediorum, intihar edicem diyen bi kaç kişi bu cümleleri söledikten sonra bi daha öle bi laf duymadım onlardan :) Bilumum kafa yapıcı maddenin ............... :) Baş dönmesine bayılırım :) Golden shot deil de şöle bi hafta eroin kullanıp sonra komadayken ölmek isterdim :)))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 mahallenin en kro ve en hayvan adamına ana avrat küfretmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 ya heralde hap içerdim ama kendime çaktırmadan vitamin içerdim ölmiim die:Dmalum can tatlı bende:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMiKaZe_26 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 çooook yüksek bi yere çıkardım atlardım tam yere çarparken kafama sıkardım eheh buda bi fantazi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 şehrin en ünlü mafya babsının ayağına sıkardım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 öhü yolladım ve gördüm ghost_boo senn şekle benzemiş..aynı yol olmş...gerçi ztn tüm yollar cennetlk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 gunun en kalabalik saatinde taksim gibin mekanlara giderim kendimce pc oyunu gibim milleti oldurerek max. frage kasarim birir durdurana veya cebinde oramba buramda şarjor bitmesine yakın da 4 5 el bombasiyla milleti kovalardim sorada yanıma bi saatli bomba koyup (gorunmeyen bi yere paltonum cebinde veya)5dkya ayarlarim yanıma aldigim ickiyi yudumlarken yanıma yaklasan ekipler bana tekme atmak icincan atan guvenlik gorevlilerinin beni yakalama mutlugunu iclerinde patlatirdim ....killlllllllllll'em all aha icimde bi piskopat yatıomuş ben gidip uyucam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 ters vuruş yaparak intihar ederdim sanırım 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar