Stifler Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 9 ay oldu.. umarım dahada çok sürecek.. All my life I had waited Hoped, yet never believed I had wished for some miracle Someone to come and save me Finally you came, And yet I did not want to see. I was blind to your radiant truth I still felt alone; Empty Night came upon night And you sanctified me Black turned to white I was finally free Forever is my love For now I can see Life has no more shadows Together eternally In your hands Im getting bigger 9 months From a year Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 day day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 bidaada bişi yazarsam.. bari bok gibi fln deseydiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 ingilizce olmasıyla baştan kaybediyor..türkçede istediğin anlamı ingilizcede tam olarak veremezsinki...sıradan basit cümlelerden ibaret olur şiirin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 bence güzel ama nick şiir uyumu oluşmamaış :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 neden ingilizceye karsi bi sorun olusuo hep.. ingilizcede herseyi anlatabiliyor, peki siz anliyabiliyormusunuz ??ben cok begendim stif baska ingilizce yazilarinida okumak isterim acikcasi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 böle punk sarki sözleri gibin olmus, kötü degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 niye ingilizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 ben dusunduklerimi ingilizcede dile getirebiliyorsam turkcede ingilizcede yazabilirim bence.. onemli olan hangi dil oldugu degil anlattıgıdır bana göre.. ben de sadece kalbimin söylediklerini yazdım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar