Stifler Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 9 ay oldu.. umarım dahada çok sürecek.. All my life I had waited Hoped, yet never believed I had wished for some miracle Someone to come and save me Finally you came, And yet I did not want to see. I was blind to your radiant truth I still felt alone; Empty Night came upon night And you sanctified me Black turned to white I was finally free Forever is my love For now I can see Life has no more shadows Together eternally In your hands Im getting bigger 9 months From a year
Stifler Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 bidaada bişi yazarsam.. bari bok gibi fln deseydiniz
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 ingilizce olmasıyla baştan kaybediyor..türkçede istediğin anlamı ingilizcede tam olarak veremezsinki...sıradan basit cümlelerden ibaret olur şiirin...
nuki Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 bence güzel ama nick şiir uyumu oluşmamaış :-D
Quibble Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 neden ingilizceye karsi bi sorun olusuo hep.. ingilizcede herseyi anlatabiliyor, peki siz anliyabiliyormusunuz ??ben cok begendim stif baska ingilizce yazilarinida okumak isterim acikcasi..
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 böle punk sarki sözleri gibin olmus, kötü degil.
Stifler Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 ben dusunduklerimi ingilizcede dile getirebiliyorsam turkcede ingilizcede yazabilirim bence.. onemli olan hangi dil oldugu degil anlattıgıdır bana göre.. ben de sadece kalbimin söylediklerini yazdım..
Öne çıkan mesajlar