Daesu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 tamamen brushlarla yapılmışş bi photoshop örnegi [Bu mesaj Bıshop tarafından 03 September 2003 02:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 bunun her tarafı brush dersen kendimi atrım aşşaa, gövde sadece brush olamaz, sadece brush olması için çok net, ayrıca o metal efekti için hade brush yaptıysada orada sıvılaştırma yapmazsa o çizik metal efektini vermez yok bence sadece o kollar falan brush ahhaahah[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Hepsi brush arkadaşım :) sadece brush ile photoshop un brushes kısmındaki 2 brush setide dahil [40 brush sanırım] muck :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 aa bi sn ya karın kısmıda brush ama sanırım orda kücük bi effeck atmışım :) hatırlamıyorum ayrıntısını ama brush ehehhe :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 evet oke 40 adet brush da zati onların tamamını burda kullanamaz kullanacak yeri yok bazılarını, fakat ben diyorum ki, bunun seçim aracu var, sıvılaştırması var, bluuru var, hareketi var, var oğlu var, o gövde yi yapmak kolay değil, hele sadec brushla yok cnm kardeşim zor... hade hocaya soralım o zamn hade bakalım... hoca bu full brush mı deelmi..[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 peki tamam yok brush painte yaptım[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 ahahahahaa :D[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 deki bana o zırhı başka bi yerden aldım, ama üzerine atraksyonlar yaptım, kenarlarına beyazlarla girdim, alt tarafa siyah çektim, bi kısmını silip baştan kontur attım vs, tamam diyim brush oke ama bana sakın deme ki bu zırhın göğüs gölümünü ben yaptım ve brushla yaptım amuhahaha :D[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 bişiler yapıp yolluyosak sonrada hırsız muamelesi görüyosak eh abi bida hiç uramıyım bu siteye[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 ahaha hırkısmı, yerim ben seni... olurmu beaa, ne hırkıslııı, bir taban resmi alıp üstünde çalışmak hırkıslık deeldir bu bir, 2.side ben sana öle bişi dmedim kü, nese yaw uykumda acayip geldi, hade çok güzel oomuş öptüm byes, ii gecelerss[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 photoshop hakkında çok bilgim yok ama gövde kurşunkalem yahu eskizi bile duruyo, armoru sen yaptıysan hll olsun güzel olmuş[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 tebrikler kardiş. çok güzel olmuş.[hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 eskiz nerde ya anlamadım ? bunu cizdim koydum bilg. e sadece armor kısmını yaptım yani diyer yerler kalem onlarımı diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 2 saat olabilir[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Valla adam yapmis,Yorum yapacak kadar photo shop bilmiyorum(cunku sadece kendi cizdigim resimler ustunde calisiyorum) ama yinede muthis yapmissin tebrikler[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler kimsesizlerin siirleri Miranin omnis Grim Fandango Turkish Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 :) saolun da o kadarda degil :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar