Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Photoshop Brus örnegi

Daesu

Öne çıkan mesajlar

bunun her tarafı brush dersen kendimi atrım aşşaa, gövde sadece brush olamaz, sadece brush olması için çok net, ayrıca o metal efekti için hade brush yaptıysada orada sıvılaştırma yapmazsa o çizik metal efektini vermez yok bence sadece o kollar falan brush ahhaahah[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

evet oke 40 adet brush da zati onların tamamını burda kullanamaz kullanacak yeri yok bazılarını, fakat ben diyorum ki, bunun seçim aracu var, sıvılaştırması var, bluuru var, hareketi var, var oğlu var, o gövde yi yapmak kolay değil, hele sadec brushla yok cnm kardeşim zor...
hade hocaya soralım o zamn hade bakalım...
hoca bu full brush mı deelmi..[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

deki bana o zırhı başka bi yerden aldım, ama üzerine atraksyonlar yaptım, kenarlarına beyazlarla girdim, alt tarafa siyah çektim, bi kısmını silip baştan kontur attım vs, tamam diyim brush oke ama bana sakın deme ki bu zırhın göğüs gölümünü ben yaptım ve brushla yaptım
amuhahaha :D[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha hırkısmı, yerim ben seni...
olurmu beaa, ne hırkıslııı, bir taban resmi alıp üstünde çalışmak hırkıslık deeldir bu bir, 2.side ben sana öle bişi dmedim kü, nese yaw uykumda acayip geldi, hade çok güzel oomuş öptüm byes, ii gecelerss[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...