Aykan Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 en sonuncu çok hoş olmuş tbrk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Eldarduil ya paticik yaz yada PATICIK yaz bence, PATİCİK yok çünkü hiç bi yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Üç olasılık arasında takıldım zatende nedense öyle yaptım =)Millette dicek adam koydura bilmek için ne kastı haa. yapcak işim yokta oyalanıyom işte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 eline sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Bence bide pati koy :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 cenx'in ilk yaptığı süfer bence. o bannerın yerine de radyo ngelirse tam olur.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 ne cevherler varmış burda vay be süper logolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 o logo-vari şey zaten oraya konmak için yapılmamıştı. onun içinde çirkin görünmesi gayet normaldir. sanırım bu yamalama yöntemi yeni sisteme geçilene kadar bu şekilde devam edicek. kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 o logo-vari şeyin bi pati tişörtü tasarımı olması lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 evet öyle idi, hatta daha sonra onu bozup re-make vari bi şekilde tshirt'e basıp dağıtmıştınızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Karakedi kuyuya taşı attı kaçtı galiba:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 said: o logo-vari şeyin bi pati tişörtü tasarımı olması lazım :) bu logoyu taşıyan pati tişörtleri istioz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yagmurdamlasi Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 eveet tişöööööööört Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 upp. ben de t-shirt istiyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 milletin var tişörtü ofı$ıl hemide... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 şu metrisin önü bir uzun alan, yokmu lan bana tişört alan! cinaslı kafiye yaptım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 ya da cssle border özelliklerini belirleyebilirsin, yanlız bazı türler ie ve firefoxta farklı gözüküyo göya w3cnin kurallarına uyuyo her browser, peeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Eldarduil'in tasarımını kullanmaya karar verdik, sitenin tepesinde şuanda görünen resim Eldarduil tarafından yapılmıştır. hem Eldarduil hemde tüm katılımcı arkadaşlara tşk ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar