Zopik Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Aramaktan gına geldi. O nedenle lazım oldukça buraya yazmak istiyorum mümkünse. # Belli bir kullanıcıya ya da gruba ait olan dosyaları nasıl bulabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 kullanıcı dizinleri /home altında bulunuyor [ Mesaj 12 Mart 2006, Pazar - 14:25 tarihinde, Shakkil tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 ls komutunun helpini incele derim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 * Kullanıcı hesaplarının genelde home dizini altında bulunduğunu biliyorum fakat bu bir gruba ya da kullanıcıya ait bütün dosya ve dizinlerin o dizin altında bir yerde olduğunu göstermez. Sorduğum şeyle oldukça alakasız bir bilgi olmuş. * ls komutu ile de bir nevi arama yapılıyor ama ne ls ne locate ne de find komutunda bunun için bir parametre göremedim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 kendi C programini yaz? 20-30 satir anca tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 O kadar c bilmiyorum ve gerçekten üzerinde uğraşacak vaktimde yok. fakat böyle bir komut ya da hazır araç olduğuna eminim. bilen biri yazarsa makbule geçecek işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 find'ın içinde boyle bi komut var.. # find / -user martin burada / hangi klasorde arama yapılacağını belirtiyor -user martin :: martin kullanıcısına ait dosyaları listelemek için.. -group martin: aynı şekilde grup içindir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 hmm bende buna benzer bir komutu arıyordum, saol martin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar