indream Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 ss almamıştım fakat priest chitin shell pauldron +7 den +8 e geçerken, diğer rogue pads +4 de anvilin oldu. Yukarıdakilere ek olarak bugün Lobo : Lobo pendant + str+6earring Hq : coins+soul (1 kere öldüm) **haxxx gibi bir nickli elmorad dan 66m coins a1cz kargaşada nickini bulamadığım birinden 15m coins a1cz http://img378.imageshack.us/img378/8661/15m5wj.jpg stone golem : ib http://img20.imageshack.us/img20/706/ib1jt.jpg daha iyi günlerim olmuştu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 stone golem ib :s:s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onur_kusadasi Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 biz bu zamana kadar talos ve troll king disinda herseyi kestik... sonuç mu? hq = kıl df= gold ring lycoan= lycoan p. antares= fire blast kagidi (trade yedim keserken) digerlerini saymiyorum... coins veya dandik itemler attilayi koruma dernegi kuralim onu kesmeyelim... hep boş çıkıyo dingil.. dun de df ve samma kestik yine baş çıktı... bundan sonra anca gordugumuz boss'a daliyoruz yoksa aradigimiz falan yok... ayrica boss keserken ks'ye ugrarsaniz hiç merak etmeyin itemle ks'nin alakasi yok.... sans işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 hq = kıl ne diim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozok22 Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 yaf geçen atilla kestim bakirra çıktı :P şaka bi yana gerçekten item düşmüyo artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 df=coins bach=rom duke=viper staff lycaon=coins lobo=coins lupus=pendant lesath=rogue shell pauldron bishop=ironx javana2x=coins 2 günlük.. hatırladıklarım bunlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 buying rom xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 rom shell pads olarak dötümde şu an xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 zenginlik işte shell giyiyo millet biz de dandik paper elbiseleri xD +8 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 öeh! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 ben warrior olsam sabah aksam dm keser boss kovalarım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonic Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 geçen hyde dan warrior shell pauldron çıktı.. sonra uyandım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sTs Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 patiye bak boss kaçırmıyolar güzelll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 imaginary ustundeki sheller kac merak ettim +7 ve uzeri set ise harbi saglam bisey olma yolundasin kardesim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onur_kusadasi Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 hq kılı işte.... hq feather desem noolur... kıl bi hayvan ondan da kıl çıkıyo :) ayrica onu keserken öldüm :( al işte kıl harpi kuin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 coti, nerde be kardeşim hepsi +6 :( o da arkadaşların yardımıyla.. naapalım elimizden bu geliyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 imaginary bundan yol olmaz xD sabah aksam dm kapanıp item cıkartsa cok saglam olur ama item olmayınca hiçbisey olmuyo :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miralkoli Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 bugünkü bosslardan öğrenilenler : talos >> hiç muhattap olmamak lazım.mümkünse yanından geçilmemeli. snake queen >> masivsiz çıkmam abi . atilla >> artık adam yerine koymuyoruz kendisini. rogue plate armor düşüyor 3 keredir. antares >> sevimli akrep.o ne güzel fire blast düşürüş. shaula >> yine her zaman ki düzenini bozmayıp coins + soul potion verdi 3x obo >>> bracelet of orc bandit . bunlarda şerefsiz çıktı. siliyorum kitaptan. gelişmelerle beraber olacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Attila x 7 / 5 adet Rogue fp 1 adet elemental staff +4 ( rare item ) 1 adet rogue shell pant Snaqe Queen x 5 / 4 Adet Soul 1 adet bLack Dragon Neck [ Hepsine ßedel işte ßu be ] D.Founder x 6 / 5 Adet Soul 1 Adet Elf Ring Son 10 Gunluk Boss SOnuclarim ßunlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar