Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun izin vermiyor

miralkoli

Öne çıkan mesajlar

bugün sabah ki serverın kapalı kalması -> ardından açılması sırasında oyuna akın etmemize mukabil aşağıdaki bossları katlettik,

bir adet samma -> coins
bir adet dragon tooth -> coins,priest war hammer (dt hammer sandım ilk başta:P) bone of dragon tooth
bir adet deruvish founder -> coins
6 adet orc bandit officer -> coins ve bracalet of or bandit
bowl da bir adet shaula -> coins ve soul potion

ve görüldü ki, oyun ne para kazanmaya nede item dizmeye izin vermiyor . bundan önceki denemelerimizde de farklı sonuçlar almamıştık ama bugünkü tam fiyasko idi ...

full +8 shell dizenler nasıl diziyor hiç anlamıyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

Haklısınız millet nasıl item düüzüyor bende anlamadım. BOooss lar harici desem. anca fallen anel dan eldiven çıkar o da kaç bin tane de çıkar. DM diyelim günde en az 100 kesioruz elixir mirage... v.s

eeee. dün sadece atilla lesath bakirra hepsinden coin düştü. aynı party; herkes de gold premium sadece bende silver. herkesde item drop rate.
he pardon sadece atilla dan viper staff.. ee millet bu üzerindekileri nasıl yapıor.
belli kişiler var çok eskiler. ama onlardada bir süre sonra dupe wipe ile silinen bir süürü malzemeleri var ama. gene yapan yapıor. üzerinde cs +8 silahlar elfeneri gibi herkesde.. düşündürücü bi olay
Sosyal ağlarda paylaş

bu hafta içindekilerden hatırladıklarım
2 kekurikaka : 2 kekury ring
1 sq : coins
2 hyde : coins+pot
2 attila : 1 pp
1 bach : rol (saolsun, party disbant atıp priest aldı)
1 javana : 1 janava axe
1 dt : 1 dth

lütfen bosları bırakın, kesmeyin.

Abyss ve lotto alıp kırın 100 150 abyss den
4 e yakın shell ve 1 shard ile birkaç chitin
ve 10larca fallen angel dan 3 abyss blessing, 2 shell.

[ Mesaj 12 Mart 2006, Pazar - 14:20 tarihinde, indream tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

hyde'den bana totemic club cikmisti zamaninda civciv kasarken onumde cikti tum civcivler coktu kesti bana verin dedim aldim. bide attila falan boş yaa priest fp cikiyo bide cok iyi hatirliyorum ilk kesmemde abyss cikmisti:S benim karuslarda cok arkadasim var bosslardan guzel droplar dustugunu hemen hepsinin dolu oldugunu soyluyolar. humanlarda neden yok bole bisi:S
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...