miralkoli Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 bugün sabah ki serverın kapalı kalması -> ardından açılması sırasında oyuna akın etmemize mukabil aşağıdaki bossları katlettik, bir adet samma -> coins bir adet dragon tooth -> coins,priest war hammer (dt hammer sandım ilk başta:P) bone of dragon tooth bir adet deruvish founder -> coins 6 adet orc bandit officer -> coins ve bracalet of or bandit bowl da bir adet shaula -> coins ve soul potion ve görüldü ki, oyun ne para kazanmaya nede item dizmeye izin vermiyor . bundan önceki denemelerimizde de farklı sonuçlar almamıştık ama bugünkü tam fiyasko idi ... full +8 shell dizenler nasıl diziyor hiç anlamıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 1hafta önce Duke'den ROC ve 2gün önce Bach'tan ROL <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Bishop = coin Samma = coin Bach = Coin Barrk = coin Lesath = Tail of Lesath ( bi zahmet..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miralkoli Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 bende bi cenabetlik olduğuna dair inancım giddikçe kuvvetleniyor. yoksa ... yoksa yanlız değilmiyim necro ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Javana : coins Kekurikakrakakakumdabadabadıs : coins + 20 arrows Atilla : half Plate rogue pads + coins... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnholyOne Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 samma = one handed giga shaula =coins lesath = tail of lesath bone collector = skull hammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miralkoli Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 ayıptır yau. duygularımızla oynuyorlar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 En son en iyi drop olarak WE almıştım.. :) Gerisi yalan.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnholyOne Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 2 -3 kez atilla kesmeme ragmen drop olmaması beni bi hayli oyundan soguttu. artık atilla peşinden koşmak gelmiyo içimden :( hep coins hep coins azcıkta item pls atilla bey :DD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Walla o kadar atillay kestim... PP elimden kaçtı ksers lar saolsun... giantic seri olmuştu artık... 2 kerede shell düşmüştü... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 siz boss peşinde koşun adama abyss gem'den düşen şeye bakın: [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 2 haftada 4 samma =coins 4 sq= coins 1 lycaon=coins 1 lesath=coins 1 shaula=coins 2 talos=coins 1 tk=coins (cypherda drop diye bişiy kalmadı :S ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Ohaa çüşş bee :) ohannes hatta :) Süper bal.. SQ dan IN çıkarmak gibi bişey :P asdsadsa xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miralkoli Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 şimdide hedefim cz de lesathı yakalayıp bir cb, cs düşürmek.bu da olmayacak eminim . yine coins düşecek ve biz de spoilerda ki gibi kalıcaz ... [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theoman Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Haklısınız millet nasıl item düüzüyor bende anlamadım. BOooss lar harici desem. anca fallen anel dan eldiven çıkar o da kaç bin tane de çıkar. DM diyelim günde en az 100 kesioruz elixir mirage... v.s eeee. dün sadece atilla lesath bakirra hepsinden coin düştü. aynı party; herkes de gold premium sadece bende silver. herkesde item drop rate. he pardon sadece atilla dan viper staff.. ee millet bu üzerindekileri nasıl yapıor. belli kişiler var çok eskiler. ama onlardada bir süre sonra dupe wipe ile silinen bir süürü malzemeleri var ama. gene yapan yapıor. üzerinde cs +8 silahlar elfeneri gibi herkesde.. düşündürücü bi olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyberalone Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 1 haftada olimpia da 13 HQ=coins+soul+2 tane tuy 15 SQ=soins+soul günde 6 tane atilla=coins Samma shaula DT DF bol miktarda...=coins+priest shell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gods_of_Olympia Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 6 adet trol king = 5 inden coin 1 tanesinden kutu düşmedi 5 adet talos = 4 dünden coin 1 light belt 4 tane hq = 3 ünden coin 1 tane we 4 adet sneaq queen = coin dt = iron x 6 samma = 5 inden coin iron x bach bishop = coin leshat = tail of leshat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miralkoli Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 bu +8 shellli tipler nereden nasıl yapıyorlar ki bu kadar itemi ... hadi +7 shell seti anlarım, uzun uğraşılar sonucu edinilebilir,veya kullanıcının kendisi basabilir . ya +8 ? hadi bir parçasını kendin bastın oldu, hepsimi oldu arkadaş ya ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indream Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 bu hafta içindekilerden hatırladıklarım 2 kekurikaka : 2 kekury ring 1 sq : coins 2 hyde : coins+pot 2 attila : 1 pp 1 bach : rol (saolsun, party disbant atıp priest aldı) 1 javana : 1 janava axe 1 dt : 1 dth lütfen bosları bırakın, kesmeyin. Abyss ve lotto alıp kırın 100 150 abyss den 4 e yakın shell ve 1 shard ile birkaç chitin ve 10larca fallen angel dan 3 abyss blessing, 2 shell. [ Mesaj 12 Mart 2006, Pazar - 14:20 tarihinde, indream tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miralkoli Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 abysten düşen shellin fotosunu koyar mısın buraya indream ? binlerce abys gem kırdım, her türlü high class itemi de düşürdüm ama hiç shell düştüğünü görmedim. arkadaşlara sordum onlarada düşmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 arkadaslar hyde nin dropları ne ve drop rate i nasıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miralkoli Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 sword of death çıkıyor hyde den. onun dışında bi numarası yok. o da binde bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 antaresten blasttan baska ne düsüo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miralkoli Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 scorpion sytche düşüyor olabilir. hatta olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakemal Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 hyde'den bana totemic club cikmisti zamaninda civciv kasarken onumde cikti tum civcivler coktu kesti bana verin dedim aldim. bide attila falan boş yaa priest fp cikiyo bide cok iyi hatirliyorum ilk kesmemde abyss cikmisti:S benim karuslarda cok arkadasim var bosslardan guzel droplar dustugunu hemen hepsinin dolu oldugunu soyluyolar. humanlarda neden yok bole bisi:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar