Quentus Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 nolur biri bana help me ya yukarda gorduunuz internette yazılım hakkında bir eğitim cdsi yapmam gerekiyor ( tez odevim ) eger elinizde kaynak varsa ( site adresi fln ) yollarmısınız !!! ( [email protected] ) ( lzm olursa die ) not: umarım dogru yere yazmısımdır aceleyle yazdım sorry..... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 http://www.w3schools.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 oha ama. o konularla ilgili yaklaşık 80-90 cd hazırlanır. ne istediğini önce biraz kesinleştir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quentus Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 bende biliyorum 80-90 cd hazırlanacagını ama sen gelde bunu hocama anlat zate bilgiler sonuna kdr ogretcek die bisi yok sole genel bilgiler olsa yeter ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Dostum bu tezi 4-5 yılda anca hazırlarsın. Hocana benden selam söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 java hariç, diğerleri script dilleri işte bi de bunların html/xml üzerinde değişik uygulama teknikleri. o kadar da abartmaya gerek yok. //konuyla alakasız hele javascript süfer -inheritance? -o yok ama prototype var. -static değer? -o yok ama prototype var. -virtual fonksiyon, interface? -o yok ama prototype var. -destructor? -o yok. obje dediğin array, fonksyon dediğin array, array dediğin de array. kafayı sıyırtacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 OO sux rahan. yasasin low level :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 bi OO militanı/partizanı bir fanatiği holiganına sux denir mi? ayrıcana bu cavascript low level olsa ona da eyvallah da bi karışık bir şeyler yapmış bu gençler ben anlamıyorum. phpnin oop araçlarına tezek atıyodum da ellerim kırılaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 ya ben de onu merak ediyorum.. bu kadar gerizekalı bir dil nasıl evrensel olabilmiş? ne işaretleme dilleri (markup language'ler) kadar kusursuz ve basit ne yazılım dilleri kadar yazılım dili. nedir bu javascriptten çektiğimiz anlamadım ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quentus Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 ya yemisim javascpsini :) yasasın cirkeflik konuyu deistirdim php ile web tasarımı eğitim cdsi :) acaba bu konuda editor derleyici web adresi ( türkce acaip makbule gecer ) yollarsanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 güvenilir doyurucu türkçe kaynak bulmak hakatten zor internette, ümidi kestiydim ben, "xhtml tutorial" "what is xhtml" gibin google da aratırsan zaten ilk bi kaç sonuç, verdiğim site olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 allah javascriptten razi olsun bundan iyisi olamazdi yani. Bir tek microsoftun internet uzerindeki activex olayi zorlasmasaydi inanilmaz bir ikili olacaklardi. microsoft cok sey ekledi allah icin js ye. dhtml falan filan buyuk yardimi olan seylerde var tabi. yalniz mesela cok uzuldugum vrml diye bir dil var bosa giden o kalsaydi keske. Boyle quake tarzi forumlar yapardik. Ne biliyim paticikte patinaj forumunu okumak icin ekrandaki arabaya gider binerdin falan. fLASHI sevemedim hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 hmm tabi ki activex ya, internet sayfasında native derlenmiş kod kullanmak müthiş bir fikir kesinlikle tapıyoruz microsofta bu teknoloji için. "abi siteye güveniyorsan bilgisayarını tepsi içinde sunuyorum ben.. olur mu?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar