Faerdun Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Ben daha önce dinlememistim,biliyorum hataliyim :) ark "Forever" şarkısını yolladi bayagi güzel, bu şarkı ayarında başka şarkıları varmi?[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry
Jester Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 bg ve running wild ile sevdiğim nadir power gruplarından biridir elements pt 1 albümünü önerebilirim[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır!! Grindcore hardcore'un alt türü diildir. Death metalin alt türüdür.
sadbutTrue Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Rebel Kesin dinle..[hline]I'm your truth telling lies I'm your reason alibies I'm inside open your eyes I'm you sad but true
Ryan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Against the wind ve Coming home bunlarda iyidir..[hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i]
ehoca84 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Will the sun rise tomorrow, Will it light up my skkkkkkkyyyyyy!::) iyi hoş da lyricleri pek bi yaratıcı diiL:) he ama dinlenir mi? benceeee dinlenir:)
Faerdun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Şarkının ismi Forever Episode albümündenmiş bakayim şimdik söyledginiz sarkilara saolun :)[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry
Öne çıkan mesajlar