pisikopat_5 Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 arama yaptım bu konuda ama paypaldakı parayı cekmek konusunda bilgiler cıktı.Ben banka hesabımı paypal la bırlestırmk veya paypalıma para gondermek ıstıyorum bo konuda bana bılgı verebılır mınısz tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 amerikadaki bir bankada banka hesabın varsa mümkün sanırım bu. diğer türlü kredi kartından ödeme yapıyosun paypala. ha diyosanki ben kredi kartı vermek istemiyorum; sen bana banka hesabından havale yap ben senin paypal hesabına para yollıyım :) . 150 dolarım duruyo öyle paypalda. [ Mesaj 12 Mart 2006, Pazar - 15:16 tarihinde, elesso tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 pekı sen nsaıl kazandın 150 doları paypal da ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 paypal ile para kazanmak mı? :) yok öle bişey. paypala para gondermenede gerek yok.nereye yatıracaksan paypala kaydettiğin karttan paypal çeker oraya aktarır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 kartım yok ıste sorun orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 abi sende çok şey istiyon yaf kredi kartım yok paypala para göndecem türkiyede oturuyom ee banka hesabın var mı? bak benimde kredi kartım yok ama böyle isteklerde bulunmuyom. Bulduum bi kredi kartını kullanıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 bende bir kisi oluyor dedıgı ıcın arastırıyorum bunu. eskiden babamın kartını kullanıyodum ama artık bunun kumar gibi birsey oldugunu bırakmam gerektıgını soyluor :) bende ndense bılmıyorum ama hala oyunu alamya calısıyorm :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar