Normand Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 arkdaşlar dun charım hacklendı gerı aldım sıfreyı degıstıremıom maılım kapandı kabul etmıo nasıl yapabılırmkafayı yıycem gm tandıgı fılan olan varsa yardım etsın lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 1 kilo gold premium, 4kilo da kc alırsan yaparlar. Ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Normand Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 yuh :D bıtane sılver kurtarmazmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 KOL'a mail attın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Arkadaşım oyundan tanıdığımız (taiwanlıydı sanırım) taiwanlı arkadaştan ac.c aldı fakat ac.c hacklenmişti, şifre hackleyende vardı ve düzenli aralıklarla girip kontrol ediyordu karakteri. taiwanlı ac.c'sini arkadaşıma verdi, o da şifre değiştirmek istiyorum diye KOL a mail attı, böyle böyle diye anlattı ve ona gold premium alması söylendi. Gold premium aldıktan 5 gün sonra şifre arkadaşımın istediği şifre oldu. KC aldı mı bilmiyorum ama gold p. istediler ondan. edit: bu nasıl bozuk bir anlatımdır :S [ Mesaj 12 Mart 2006, Pazar - 10:36 tarihinde, aramil tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Normand Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 nasil mail atabılrım grckten cok zor durumdayım:( sıfre kesınlıkle degısmesı gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 oyunda online gm bulursan bide onunla konuş istersen belki daha hızlı olur istediğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 ya bu tur seylerde mail falan zaman kaybı gercekten cok az ilgileniyolar hele preimum yoksa hiç bakmazlar bile gm pm yoluyla ulas cok daha cabuk olur cozum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Normand Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 DİEZDE YIM gm bılmıorum sız bılıyorsanız nıcklerını yazında tek tek ulaşayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 ares e gelip blackwinds ve mahina yı online görürsen ordanda ulaşabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Normand Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 SİLVER ALSAM OLMAZMI :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar