Laurelin Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 http://kafamgirsin.devhochi.net/index.php offical oalrak fırat a kafamız gırsın hedesı fırat saldırılarından bıktık artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 tarih bolumune alakasiz basliklar acarak firat i elestirdigini mi saniyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 sen kendını cok akıllı sanıyorsun onu bılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 herşeyi 1. açtığı başlıkta yazdım.benim hakkımda düşünceleri(iyi veya kötü)olanlar 1. açtığı başlığa yazabilirler. saygılarımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 ama yine de siz bilirsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 said: sen kendını cok akıllı sanıyorsun onu bılıyorum lol bu ne ya, hem suçlu hem güçlü. aşmışsın kendini. harbiden bu ne zeka örnegidir, fırata laf sokmak icin tarih bölümüne alakasız konular açmaktan bahsediyorum. diger üyelerin aleyhine konu baslıgının acılmayacagı kuralınıda unutmuşuz sanırım. yeniçeri gibi "kelle isteriz" formatında da konu açamazsın. neyse cok uzadı, daha öncede bu konuda uyarmıştım seni. bu sefer tam gönderelim olsun bitsin. [ Mesaj 12 Mart 2006, Pazar - 13:10 tarihinde, karakedi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar