rabe Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 arkadaslar malum test serverini test ediyorum 3 gün once acayip lag oluyodu generalden konusa biliyoduk nese sora kapanmıs bügün bi gireyim dedim gelmis bizim karakter kopyalayabildğimiz server aksam bakıyorum bide sıra ya baktım 300 kisi nese girdim aman tanrım ne lag ole ogrimar uc girilmiyo bi thunderin ilk basesinde adam gibi duel fln yapabiliyosunuz bir bilgisi olan yada aynı sorunun benimle birlikte yasayan arkadslar yorum yaparsa svnirm .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Test serverı olduğundan laglı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Ya bu ne saçma iştir latency 150 ama düşüyorum paso durup dururken şu son 2-3 gündür oluyor delircem test serverlarından mı kaynaklanıyoır dicem ama yabancılar düşmüyor sadece türkler düşüyorum Xaviusdayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rabe Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 testten kaynaklanıyo galba çünkü ana yerlerde düsüyorum hep ogrimar uc sorun acayip lag olması ping dediğin gibi 200 ama 5 sec delay var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Testten kaynaklanıo ne demek? Test serverları Amerikada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar