BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Evet bi kaç arkadaşıma daha danıştım. Grind Coreun Death Metalle ilgisi olduğunu söylediler. Ne diyim Artık inanıyorum :) Ama slipknot Grindcore degılmıs demekki.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır!
Jester Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 slipknot dediğim gibi hardcore-industrial arası gidip gelen crossover bişidir, biz buna nu-metal diyip geçelim direk.[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır!! Grindcore hardcore'un alt türü diildir. Death metalin alt türüdür.
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Nu-Metal 'mi? Bak Şimdi. Nu-metal benim bildiğim Linkin Park'tır. Linkin Parkın'ın Slipknot'la olan alakası ne ? Yaa Biz senle bi ortak noktaya varamıyacakmıyız yahu? :)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır!
Jester Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 ehuehe :) tamam o zaman linkin park nu-metal slipknot a da crossover diyip geçelim :)[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır!! Grindcore hardcore'un alt türü diildir. Death metalin alt türüdür.
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Tamam Şimdi Oldu :-)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! [Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 11 September 2003 21:28 tarihinde değiştirilmiştir]
DevilizeR Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Sentenced to Burn'ün clibini yayınlasınlarRrRrR belki o zmn mtv için yeni bi rönesans dönemi başlaRrRrR..>:)
Jester Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 bu RrRrR nin anlamı nediRrRrRrR acaba bana söyleRrRrRrRr misin[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır!! Grindcore hardcore'un alt türü diildir. Death metalin alt türüdür.
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 öfff cof un from cradle to enslave çalıyo şimdi kuscam galiba[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
aente Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 said: Aegean, 09 September 2003 23:08 tarihinde demiş ki: persembe gecesi superock izlemeni tavsiye ederim eskiden arada cof un bol vahşetli bi klibini çalarlardı daha yumuşak klipler seçiyolar şimdi neyseki gece gece kusmayalım diye, şanş varsa pantera, rob zombie felan çaldıkları oluyo :) dunde verdilen cof un klibini from cradle hed höt unuttum sarkının tam adını.. tabi sonra verdikleri sarkılarda giderk assagıya dogru bi ivme vardı ama olsun.. yine idare etti bi kac ii klip vardı..[hline]aente is alone this way aente: Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist headquarters of online games
DamienThorne Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Yillar once mtv`de headbangersball isimli super otesi bir program vardi.tam hatirlamiyorum ama 90`larin basinda baslamish , hayal edemiceginiz extreme,underground muzikler calan , ailecek hastasi oldugumuz sarIsIn bir sunucusu olan program.Emaleth hatirlar kesin :) Ishte o programda ne cannibal corpse`lar , ne mayhemler , ne Dark Throne`lar , ne Deicide` lar dinlerdikte , her defasinda secdeye yatardik :)[hline]
Jester Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 headbangers ball geçen ay mtv 2 de başladı. ama artık korn, bizkit felam çalıolar (böö)[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır!! Grindcore hardcore'un alt türü diildir. Death metalin alt türüdür.
Öne çıkan mesajlar