einhander Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Statlar : Full str Skiller: WEAPON : 1.skill -> smashing serisi. -> strike n'smansh lv9 ,stab n'smash lv 9, crosswise smash lv 9 2.skill -> Chain sword attack serisi -> illision chain lv 9, billow chain lv9,heaven chain lv9,(Blood chainiascension chain istege bağlı) 5.skill ->Hidden blade series -> blood blade force lv1,soul blade force minumum lv 1 arttırılabilir) 6.skill ->killing heaven blade series -> flower bllom blade, flower bud blade 7.skill -> sword dance series -> snake sword dance lv 1, petal sword dance lv9 8.skil -> shield protection series(passive) -> shield protection full Force Fire : 1.skill ->fire force serisi -> river fire force lv9,extreme fire force lv9,poison fire force lv9 2.skill ->fire shield series ->fire shield-phoenix lv6,fire shield-floweri fire shield-king lv6 (istege baglı) 3.skill ->flame body serisi ->flame body-wisdom lv3, flame body-power lv3 ,flame body extreme lv3 4.skill ->fire protection series ->basic fire protection lv9,divine fire prtection lv9,hard fire protection lv 9(istege baglı tavsiye derim) 8.skill ->flame devil force serisi ->flame devil force full ligtning 3.skill -> wind walk serisi ->grass walk-flow lv 12 , ghost walk-phantom lv 12, grass walk-speed lv 12 6.skill ->concantration serisi , ->consantration-1st lv 6i consantration-2nd lv1 veya fazlası istege baglı 8.skill ->heaven's force series ->heavens forca series full mastery lv in kend lv inden 5 asagıda olacak .. örn: lv 30 sa lv 25 olacak aynı şey force lv içinde gecerli sebep: extra skil point.. ayrıca lv 45 e kadar hiç lightnin e verilmeyecek lv 45 den sonra acılacak, sebep: lightining sadece hız için Kıyafet Protector veya garment pvp de protector veya armor lv 45 e kadar exp kazanırken Xian serverındakı "Lord_melkor" adlı arkadasımdan aldım blade kasmak ısteyen arkadaslar ıcın yararlı olacagını dusundum yardımları ıcın "Lord_melkor"a tesekkur edıyorum. [ Mesaj 11 Mart 2006, Cumartesi - 19:20 tarihinde, einhander tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 11 Mart 2006, Cumartesi - 19:20 tarihinde, einhander tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar