Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 %10 a gelip takılıyo beyler nası düzelir bu !? Arama yapmadım aramada warsa kusura bakmayın : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 preimum varmı son gununde falan yapıyoda boyle sorunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 yenı acmıs ark charı ondan : )) anladım premıum dan yapıyo tmm :) yarın bi problem kalmaz inş yada aksama dogru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indream Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 başlat>çalıştır>regedit bul userid (kendi useridni yaz) çıkan sonuçlardaki 2li dize değerleri ve anahtarları sil, pc yi yeniden başlatıp oyuna girmeyi dene. Kesin olurmu bilemiyorum ama aynı sorunu yaşıyordum ama şu an oyundayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar