trion Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 mrb ben daha önce hıc pelerın gıymış yada pelerın gorevıne gıtmıs bırı degılım bu yuzden bı sorum olacak pelerın alırken sadece clan baskanı pelerın alıp her uyede oluyomu yoksa herkes kendısı parayı bayılıpmı alıyo ? cahıllıgım ıcın uzgunum ama bılmemek degıl ogrenmemek ayıp ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Clan başkanı pelerini aldığında, herkese gelir pelerin. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozok22 Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 pelerin bende çok merak ederdim sonrada kıcık olmaya başladım artık onune gelen clan plzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trion Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 tmm simdi anladım meseleyı cok saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar