perfi Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Bugun gittigim inanilmaz bir korku filmi , olay texas da colde geciyor ve orada mutasyona ugramis birkac tane insan filmde korkmaniza neden olucak . Seyircilerden bazilari bi kac sahne gordukten sonra filmi kosarak terkettiler bence siz sonuna kadar bekleyin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Hm birde filmi izledikten sonra ; ah ulan bi alman kurdum olsaydi ... neden olmasin ki ? direk aliyorum diyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Filmin ismini eksik yazmisim ; The Hills Have Eyes film ile ilgili resimler : http://www.imdb.com/gallery/ss/0454841 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 filmin turkceye cevrilmis ismi nedir? bulamadimda hicbir yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 hm bende baktim sanirim turkiyede daha cikmamis , denk gelirse cikinca soylerim buradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar