Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fantastik bir sey cozun bakalim

matama

Öne çıkan mesajlar

Bi yanlışlık olmasın? Cezalar bir ara adrese postalanamamıştı fakat veritabanında kayıtlı olmalı. Satarken çıkmadıysa nerelerinden sıkmışlarki bu cezayı?

Yinede senden sonraki adam satarken çıkacak ve muhtemelen sana gelip öde kardeşim diyecektir. Bu arada faiz de biner heralde. Hatrı sayılır bi rakammı?
Sosyal ağlarda paylaş

Ödeme, çamura yat. Bir yerden sonra faiz işlemiyor ve elbette af çıkacaktır. En kötü itiraz edersin, bu arada ceza derken park cezası gibi polisle birebir muhattap olmadığın bir ceza mı? Mis gibi itiraz edilir.

İçim rahat olsun diyorsan öde tabii. Ama araba sende değil artık ve sattığın eleman vergiler vs öderken görünebilir, o uğraşır sen değil.

Bir de bazen bu cezalar "hayali" çıkıyor. Babam eski arabasını satarken 2000 yılından kalma faize binip 2 milyara yükselmiş bir ceza çıktı. Tek problem babamın arabasının 2001 yılı Mart ayında trafiğe çıkmış olmasıydı :)
Sosyal ağlarda paylaş

oda bısımı daha fantastık bısı anlatım

97 yılnda sattıgmız arac
ruhsat bızım sattıgımız adam uzerıne
trafıkde hala bızım uzerımıze
malıye de bızım satın aldıgımız adam uzerıne gorunuyor

gecen geldı adam arac calınmıs ruhsat ıcınde . fakat bulmuslar bı hurdalıkda cıkmıs adam ustunden atmak ıcın ugrasıyor fakat polıse gıttıgınde ruhsat olmadıgı ıcın bısı yapamıyor trafıge gıdıyor orası bızı ıstıyor borclarından dolayı malıyeye gıdıyor orasıda bızım satın aldıgımız adamı ıstıyor

bu kadar sey duyduk gorduk ama bu olayı ılkkez duydum gordum

turkıye burası .... :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...