Solkirans Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Dünya dönüyor Dünya dönüyor her turda farklı çehre Çevremdeki her çehrenin dili her gün başka lehçe Dost postuna bürünen düşman kuyu inşaasında sinsice Sinsice büyüyen urlara bir operasyon kelimelerle Bir dua etttim tanrıya Güç vermeli bana Düşmanı belli olmayan savaşta Elimde kalem var yalnızca Ve güvenmem gereken hislerim İkiyüzlü tiyatronuz son bulmakta Makyajınızı tazelediniz perdeler arasında Makjayınız aktı timsah gözyaşlarıyla Oynadınız oyununuzu timsalı olmayan başarıyla Ödünç aldığım nefeslerde korkkuttu beni her gölge çevremdeki Arkamdaki gölge dostmu düşmanmı peki? Elinde tuttuğu bıçakmı çiçekmi? Kutunun içinden ne çıkacak entrikamı sevgimi? Politik arkadaşlığınız sona ermekte demokratik düşüncelerde Realizmin kalıbından çıkmış bir hediye olan bu dizelere Gerektiği kadar saygı, veremediğiniz saygı bir tutam dahi kendinize Bu çocuk ne denli şairane, ne denli yaşamakta pesimizmle akıl terazisi sizin elinizde
Solkirans Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 YALNIZLIK TRENİ Her adımda yalnızlık tünelinin karanlığı üzerimde Ve sigaramı her çekişte bir arkadaş buldum kendime Her yokuşta yalnızdım manzaraya ortak oldunuz sadece Adımlarım hep yalnız bir ayağım dahi yoldaş olamadı ötekine Bu şehri terkederken varmı bana ağlayacak kimse Yalnızlığı anlatabilecek biri dahi kalmamış çevremde Önümde bir sadık kalem birde sahi kağıt sadece Gözyaşlarım damla damla düşer oldu üzerine Çevremdeki iklim bozkır olmuş Yer yer sararmış çalılar ve bir ağaç yıllar önce solmuş Koymuş birisi ağacın altına güveni ve biri gelip çalmış Kalmış Solkıran güvensiz gölgesiz ve bu bozkıra darılalı çok olmuş Şimdi yürümekte yalnız çocuk Ve çürümekte! Bu verdiği son soluk Yüreği kan ağlar ve biraz buruk Cebinde kalan son sigarayı edecek yolluk Her soluyuşta bir daha solduk ama bir yoldaş bulduk... Sıradan istasyonu bu yalnızlık treninin Hava loş ve çevre sakin Ölümcül sakinlik bu kimse kalmadı sizde binin Rota belli değil doğaçlama gidiyor bu tren bunu bilin [ Mesaj 11 Mart 2006, Cumartesi - 12:58 tarihinde, Solkirans tarafından güncellenmiştir ]
Solkirans Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 KIRMIZI DÜNYA Kan ve mermi dünyanın eseri Para savaşın sebebi ve en öncelikli galibi Çokmu şarktan gelen çığlığın isteği 2 kelam etti 1 tutam barış dedi Silah satmak için sildiniz mutlak mutluluğu Kuruntularda ve yarışlarda yok olan bilerce yurdu Akan her damla kana sokırandan bir damla gözyaşı gözyaşlarım ebedi kurudu Soldu hazan mevsiminde açan her çiçek Ve her yürek son kez attı ve sustu Kustu dünya kinini Irak'a her vatandaş mebedini taşla korudu Onlar taş atarken sizlere m16lar kudurdu hiç acımadan kan kustu Yalnız bedenler sustu şah oldu her şehidin ruhu Ruhu çürümüş batı zihniyeti Solkırandan hediye size anarşist dizeleri Demokrasi yüklü dediğiniz her B-52 Hiroşimaya gözyaşı emanet etti Kimdi bunların sorumlusu? kimler bunların mesulu? Vurdum satırı kimin kellesi uçtu? Tecavüze uğrayan toprak analarımız kahroldu Ve topraklarımızdaki her çiçek gün ve gün soldu Yiten neferlerin çaresi yoktu Çıktığınız her seferin amacı boştu Ve koştu sizi gören her Iraklı cepheye Ölüm sömürge olmaktan daha hoştu Dünya uyudu modern entrika çarklarınızın attığı her turda Yoketmek istediğiniz milliyetçi akım artık karşınızda işte burda Sömürge için attığınız her adımda bir ayağınız mayında diğeri bokta Topal siyasetleriniz kural dışı Birleşmiş Milletler ölümcül uykuda Kurda kuşa yem olacak kan kusan m16 ları tutan her yürek Sizleri mezara gömmeye geldik herkesin elinde amerikan bezinden bir kefen ve bir kürek Binyıllık medeniyetleri sömürmek isteyen Birleşik Devlet bu topraklarda yitecek Ve bitecek bu kan kokusu Solkıranın sesi her gün biraz daha yükselecek [ Mesaj 11 Mart 2006, Cumartesi - 13:00 tarihinde, Solkirans tarafından güncellenmiştir ]
Solkirans Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 SİZİN ESERİNİZ Düşünmeyi unutturan eğitimden beklediğimiz hayır Eğitim böyle olacaksa eğitimede hayır Sisteme büyük çark ol akrabanı kayır Beğendiğin yere pisle eğitim dediğin sonsuz bayır Her gözde bitik yalvaran gizli isyankar bakış Yitik öğrencilerin kaleminden sessiz bir haykırış 11 yıldır bok çukurlarını aşıyorum karış karış Eğitim dediğin nedir ki çalış ve yarış.... Eğitimcilerin disiplin kuruluna yolladığı hep biz Öğretmenler bu asalak gençlik sizin eseriniz Hiç düşündünüz mü nedir işiniz siz kimsiniz? Her fırsatta kendini öven siz Doğudaki çocuğun eline silahı verdiniz Hep öğrettiniz hiç eğitmediniz! Ben kendimi bildim bileli koştum Yüzüme hiç rüzgar vurmadı hep sırtları görür oldum Toz yuttum kimi zaman durdum! Anlık bir nefes ve koşmaya durdum Kafasına göre sistem değiştiren Milli Ezber Müdürleri Solkırandan feyz alin kelimeleri Hocalar dahil betondan yaptınız tüm liseleri Şimdi sırada öğrencilerin beyinleri Atamız görebilse bu durumu tutarmı o koltukta sizi Korktuğunuz Kemalist düşünce dizeyle geldi!
Solkirans Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 BİR ÇEMBER ÇİZDİM Bir çember çizdim merkez ben çevresinde sen Sen döndükçe yaklaştın geldi öyle bir an Yarıçap sıfır! gülümsedi tüm melekler ve yaradan Yüreğimi kanatan herkese bu dizeler armağan Akmadı çağlayan sisler bastı tüm şehri Solkıran karanlığa gözyaşı serpti Sönen mumlar güneşmiş bilemedik değeri aşk lakırtıları aldı sönen her mumun yerini Yatakta terlettiğimiz zevklere kurban ettik sevgiyi Atılan kazıkların ucunda aşk kisvesi Dilimde onur şivesi dün yaktım yüreğimi Nasır bağlamıştı acıdı ama şevkat doluydu içi Senin yüzünden güzel değil yüzlerin hiçbiri Sen gibi geldi kimi zaman silüetleri Silüetler girdi hayatıma bulamayınca seni Yüreğim cuma namazlarında bir garip dilenci Param çok tek ihtiyacım bir tutam sevgi Yergiler bastı benliği övgüler birer birer silindi Kimindi eller birer birer silinen gözler kimindi? Ben ben değildim sen yokken bir ben benden içeri İnşa ederken ben limanları sen yaktın tüm gemileri! Bu çocuk yenileri hiç istemedi hep yenildi Yenilenen popüler aşka geniş mide istedi Mideler bulandı açık gözler istifra etti Aşıklar mezarlığına kaç tabut geldi birçoğu tekti Kaç kaldırım ezdi Solkıran Elinde kalem dilinde isyan ciğerinde duman Kaldırımları ıslattı yetmedi şehri sel bastı Aradı aşkı meşgula aldı cevapsız kaldı çağrısı!
pacemaker Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Yazdıkların çok güzel. ama şarkı sözünden çok karamsarlık vede aynı zamanda isyankarlık sezinliyorum. devam etmelisin...
eldiablo Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 bir keman eşliğinde meyhanede söyleyeceksen çok üzel ama yok ben baya baya sanat yapçam diyorsan melankolizmi abartmışsın
only_devil Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 1 an için aklıma mustafa sandal'ın şarkı sözlerinin nakarat*5 lik halleri geldi de seninkilere bakınca acıdım adama:)
Solkirans Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 sözlerim için güzel ama pesimist demişsiniz farkındayım çünkü çok fazla sagopa kajmer dinliyorum bide hoppidi hoppidi oynancak sözler gelmio aklıma :D
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 sanırım daha kötü bir şey yazılamaz karalama defterine. hayatım boyunca okuduğum en iğrenç şey bunlar. şey bile değil. of çok kötü. aman tanrım. İĞRENÇ. abi sen yorum bile yapma hiçbir topice bence. ilkokulu nerede okudun? [ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 21:42 tarihinde, burtonesk tarafından güncellenmiştir ]
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 CACIK GİBİ SALATA SUYU GİBİ GİT YAZMAYI ÖĞRENDE GEL
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 rap falan söylenir bunlarla anca zaten.
Solkirans Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 yazdıklarınızı yeni gördüm eğer eleştirmek kisvesi altında bir takım kısımlarınızı sıvazlamak size bu denli haz veriyorsa doyasıya eleştirebileceğiniz bir ton zırva yazabilirim zuhahah puhahayı düstur edinmiş sığır güruhun kişnemelerinden rahatsızlık duymuyorum vesselam burtonesk sen kızma arkadaşım senle konuştuk.
tellos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 said: Ruhu çürümüş batı zihniyeti Solkırandan hediye size anarşist dizeleri Demokrasi yüklü dediğiniz her B-52 Hiroşimaya gözyaşı emanet etti Kimdi bunların sorumlusu? kimler bunların mesulu? Vurdum satırı kimin kellesi uçtu mor ve ötesi söler bunu harbi.
Öne çıkan mesajlar