mADmaXimus Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 1 nisanda yapılacak bu seminer/workshop etkinliğine gelen pati var mı varsa haber verin buluşalım goruşelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 70 ytl çok valla, biraz ucuz olsa gelecektim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Ben de 70 ytl olduğunu öğrenene kadar gelecektim; ama bu kadar konser arasında bir de bu seminere 70 ytl ayıramayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 70 ytl bana verin ben sizin için 70 kere dua ederim gerci dua nasıl edılır pek bılmem ama ıdare edersınız artık bakarsınız sayemde cennete falan gıdersınız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 fetva vermiyolar seminer veriyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar