Hergonan Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Bende gforce 4 vardı, radeon 9600 satın aldım. Satıcı "driverlerini sil, sonra radeonu yükle" dedi, bense direk kasayı açıp radeonu takıp çalıştırdım, her şey süper :P Süperdi. Oyunları çalıştırmaya başlayınca eğer 2-3 kez alt+tab yaparsam bilgisayar donuyor. Büyük ihtimalle driver falan filandan kaynaklanıyordur, ama geforcenin driverlerini nerden sileceğimi bilmiyorum. Nası silerim? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 öhee helal =) başlat->ayarlar->denetim masası->program ekle kaldır listeden NVIDIA drivers ı bul ona tıklayıp sağdan kaldır ı seç. eğer ki NVIDIA drivers yoksa ekran kartının markasına göre bak, mesela Asus drivers, Leadtek Drivers gibi absürd şeyler de olabilir. sonra büyük ihtimal bilgisayarı yeniden başlatırsın, sonra da kartın beraberindeki cdden yeni sürücüleri yüklersin sonra da oynarsın bir sorun olmazsa. [ Mesaj 11 Mart 2006, Cumartesi - 00:29 tarihinde, Rahan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ekran kartının driverı nasıl öyle bir soruna neden olur valla anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 ekle kaldirda yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Nvidia sürücülerini silip ATI sürücülerini yükledim, üstüne bi de Directxi baştan kurdum, sorun çözüldü :P Yardımlarınız için sağolun keke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar