robinson Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Yeni bir kalvye aldım microsoft Wireless comfort keyboard (hani üst tarafında kısayollar filan olanlardan) fakat oyunlarda bir soruna sebep oluyor. örneğin bir yarışta aniden sağa kırdınız ve tuşa 5-6 sn basılı tuttunuz diyelim bunu son 2 saniyesini filan algılamıyor devamlı tuştan elimi çekip yeniden basmama sebep oluyor. Bu şekilde oyun oynamak da biraz kasış olacağında belki derdime biri derman olur dedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 bendede microsoftun wireless desktop seti var... gayette her türlü kullanıyorum.. cs de oynarım lfs de, nfs de hiçbir sorun çıkartmadı... ama hafızamı zorlayınca öyle birşeyler hatırlıyorum sanki... daha önceden öyle bişeyler olmuştu.... driverlarını güncellemeyi dene.. olmadı klavye driverlarını sil çakışma falan olabilir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 geç cevap yazıyorum :d sağolun deneyeyim bu yolları bakalım. Birde şöyle birşey varmış kablosuz olduğu için bu klavye ve fare alıcısının monitörden epey uzakta olması gerekiyormuş. Varmı böyle birşey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 yok öyle bişey benimki mönütörün tam altında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 ben de duymuştum o verici mi alıcı mı herneyse işte onun uzakta olması gerektiğini... ama crt monitörlerde olabilir bu durum sadece.. lcd lerde yapmıyor olabilir yani.. denemekte fayda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar