Audfe Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 arkadaşlar daha önce video'yla çektiğim ve cd'de duran filmlerime efekt falan eklemek istiyorum.. ne biliim alltan geçen yazılar, arka fona müzik falan.. bu tür bir program mevcutmudur? bilen varsa söylerse sevinirim..[hline]My spirit begins to rise into the heavenly skies Just to be shunned away by you Now all I want is to die, no streets of gold in the sky And I wash my hands of you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 öncelikle onlar cd deyken sadece altyazı eklersin ama onu da kendi bilgisayarında görürsün sadece. onları diske çekicen divx programları altyazı ekleyebiliyo. müziği bilmiyorum[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya calisan aptal kizlara hayir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karate_Chop Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 pinnacle ın fln video edit programları var, windows movie maker da var , video editing die bak bi sürü vardır[hline]Chibi Maymunlar Dünyayı Ele Geçirecek ve muzlar tükendiğinde bizi(!) yiyecekler, yani sizi, ben de onlardanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar