m1tc3 Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ya sayın kardeşlerim gereksiz konu acmak istemesdim ama bazıları duyarsız davranıp yardım etmiyor yardım etmek zorundada deiller ama neese ya ben sabahtan beri oyuna giremiorum launcher i acıom login var işlem iptal edildi yazıo(resim cıkan yer) cvp yazarsanız cok svncem lütfennnnn!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ss koyabilrmsn!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 o önemli bişey degil web sitesinde sorun oldumu oyle cıkıyor arada bir. ordaki resmin linki websitesinde.. oradan cekiyor resmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghtyu Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Peki oyuna girebiliyormusun Launcer Update ediyormu ? Eger launcer update ediyor ve linkler aktif hale gelip; Resim panosunda Servisler yok gibi birşey cıkıyorsa önemli deil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m1tc3 Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ss koyamıom ya ni bilmiom bide bahsettigim resim deil herkes oyuna girebilio ben giremiom login dio sanki int yok gbi işlem iptal edildi dio nası halletcem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 pc modemi bastan baslat eger resmi cıkmıyor ama start tusu calısıorsa o önemli deil girersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raul7fb Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ss yi print screen ile koycan mustafacım print screen yapçan sora painti açıp ctrl+v yapçan sorea onu .gif olarak kaydetçen sora son olarak onu http://imageshack.us dan upload edip ordaki direc link to imageyi buraya yapıştırcan mucx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m1tc3 Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 msn ye gir acle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m1tc3 Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 bunu nası halletcem yaff offffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raul7fb Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Mustafa yaparımda beleş olmas biliyon ömerlerdeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m1tc3 Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 kimse nie msj yazmıor yardım edene olypiada 100m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 yardımcı olayım o zaan :D ehehehhe yaff launcherdan açma direk .exe den çalıŞTır ben hiç launcherdan girmiorum şaHSen:D bi dee bööle dene çünkü haalen sorununu anlayamaDım:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 dedimye rez at modem ve pcye eger lstart tusu basılıyor ama resim cıkmıyorsa sorun yok oyuna girersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 evet direk cden gr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 eeee 100m kime turkishe mi bana mı ehehehehe ulen görende olympiada oynuom sanacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ben oynuom bana ver:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m1tc3 Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 onda sorun yok verirmde modem ne? anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m1tc3 Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 yeniden yüklemeyi deniorum bu cıkıo bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m1tc3 Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 işte bu da acmaya calısırkenki resm bi cvp verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 bağlantında sorun olabilirmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m1tc3 Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 hyr hersey tıkır tıkr calısıor knight haric silio yeniden yükledim yine bişi degişmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m1tc3 Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 söle bi karıstırma yaptım knight ın icine ettim acaba sorun burdan kaynaklanıo olabilirmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar