Zegna Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 benim oglan bisiler ogrendi bu ara. ufak bi video yaptim paylasiyim dedim sizle. http://rapidshare.de/files/15176616/Saskee.wmv.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 daha öğreneceği çok şey var :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 çok tatlı çıkmış, gerçekten iyi itaat ediyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 abi köpek zaten oturcakmış gibime geldi benim.o sırada otur oglum'u patlatmısın zegna heuehue. şaka şaka da o gazeteler ne yaw? bide şöle geniş arazide yalnız eğitcen köpeği bağıra bağıra! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 yahu böyle videolar izledikçe kendimi kötü hissediyorum sonra da kıskanıyorum annemin tüye alerjisi çıkmasaydı alacaktım ya puff.. çok güzel devamını bekleriz ihihi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 O gazete kagitlari nedir gercekten:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 gerçekten güzel bizimki bunun 2 katı s.kine sallamıo bizi :) kağıtlar köpeğin wc si nolcek :) [ Mesaj 11 Mart 2006, Cumartesi - 00:44 tarihinde, Aykan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 evet gazeteye sicio :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 ehu bu yaşta o veledin zıçtını rakıya meze yaparsın sen zegna :) (evet evet böğk) küçükken bütün canlılar pek bi şeker oluyor valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Yirim ben onu yirim! Çok şeker Emre bayıldım =o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 fistan asilari bitmedi bitse cikaricam genis araziye zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Eheueh,buarada zegna 2-3. aşıdan sonra başka köpek yoksa meydanda çıkarmanda pek sakınca yokmuş bugun öğrendim ama yinede tedbiri elden bırakmamak gerek.Ben izleyemedim buarada =/ nalet rapid yok already downloadmısta bilmemneymiş peh =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar