Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

trabzon 6alatasaray'a yatar mı


mokoko

Öne çıkan mesajlar

ya arkadaslar ben galatasaryli olarak bi klubun diger bi klube yatmasi olayni cok acayip buluorum ki bu gonderidiginiz site fenerbahcenin sitesi yazmislarki:
"Trabzonspor gibi 4. büyük olduğunu iddia eden bir kulübün kolay kolay Galatasaray'dan 4 gol yiyeceğini tahmin etmiyordu."Neden tahmin edilmior o zamanlardaki galatasarayin durumu belli degilmiydi hem fener neden gecen kupada madem 4 buyuk 5 tane yedi ? birakalim arkadaslar bu isler eger bunlar desilcek olursa tesvik primlerinide konusalim para kimdeyse o yurutur bu isler onun icin boyle topicler acmayin.Ha dersenis trabzon spor baskani macdan sonra soyle demis."G.Saray'ın şampiyonluğu kaybetmesine çok üzüldüğünü" beyan etmis arkadaslar anlasmali islerde boyle bos bogazlilik olurmu? olmaz... eger bunu kavrayamiycak kadar salaksa baskan klubde salaktir heryerde 4 tane yer boyle bisi olmasi imkansiz oradaki demek istedigi turkiye 1. lig futbol tarihinde ilk defa bi klub 3 yildiza ulasicakti ulasamadi ona uzulduklerini soylemeye calismislardir ama fenerliler bunu hemen kendilerini gostererek "zeki ve futboldan anlayan" taraftar olanlar boyle zirvalamislardir burada okudugum kadariyla bu yaziyi yazan bu yaziya inananlara tavsiyem bu supersalak dusunceyi kafanizdan atin arkadaslar kendi turk liginize camur atmayi birakin bu camuru atanda camuru surende (tesvik pirimleri) sizlersiniz...

[ Mesaj 11 Mart 2006, Cumartesi - 00:52 tarihinde, bejawe tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ts gs maclarında genelde yatar ama bu sefer eskisi gibi olmayacak gibi..amann neler gorduk fb samsun da ecel terleri dokerken gs-ts macında ts liler gs a pas veriyodu gol atsın diye..hagi serbest atıs kullanıyo kaleci bakıyo falan..sonucta ts hic bi gs macında yatmamıstır desek kuyruklu yalan olur..gorucez bakalım iddaa lı konusuyo ts liler bu sefer :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...