Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Özellikle counter-strike oynarken mouse kitleniyor hareket ettiremiyorum 1-2sn, haliyle oyun zevki falan kalmıyor insanda bazen klayveden elimi çektiğim halde yürümeye devam ediyor 1sn sonra gene geçio bu olay. 0 loss 90ping le oynuyorum.en son nvidia driverı yüklü. sebebi ne olabilir optic mouse vardı değiştirdim toplu bi tane buldum ama hala aynı bi türlü düzeltemedim nedir bu aletin sorunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 tamam hallettim windows xp ile ilgili bir şeymiş anladığım kadarıyla. aşağıdaki dosyayı indirip kurduktan sonra birde counter kısayolunu C:SIERRAHalf-Lifehl.exe -console -game cstrike -noforcemparms -noforcemaccel -noforcemspd şeklinde değiştirince sorun kalmadı mousefix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 adres bozuk[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 ftp.thecpl.com/mouse_fix.zip [hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. [Bu mesaj bahadir tarafından 12 September 2003 00:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 afedersiniz anlayamadım mousefix ne iş ? anlayamadım da :)[hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 tam olarak ne işe yaradığını bende bilmiyorum ama sorunumu çözdü şimdilik yeterli benim için kurcalamadım çok fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 hatırladığım kadarıyla windowsxp ile counter arasında pointer hız farkları oluyordu. oyunda pointerın anı hareketleri kontrolü zorlaştırıyordu.[hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 xp için mi bu? ben çalıştırınca hata verdi de bu bir reg dosyası deil falan die (win98)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 bildiğim kadarıyla xp için fakat bu yaptıklarım sorunumu tam olarak çözememiş olucak ki dün gece gene aynı sorun oldu. biraz dahah araştırınca asıl sorun yaratan şey directx in ses hızlandırması ile ilgili olduğunu öğrendim. dxdiag ile ses e girip hızlandırmayı kapatınca cillop gibi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar