FC_XX_TR Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Bi tane ... yaptımının roguesi bana HERSEFERİNDE yaklasık 10 m mesafeden damage we combo yapıo bu bi prg mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Bilmediğimiz bişey söle hasan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indream Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 kalıplaşmış bir değer var bu oyunda "her archer macrocudur" 1 3 5 kaçlı atarsan at (golem dibine girip 5li atıyorum diye k2 foruma sslerimi koymuşlardı :)) 1 2 aklı başında adam bu normal demese banlanırdım belkide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Evet aslında assassinler daha sanslı , archerlar nerde ne keserlerse kessinler hemen macrocu oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_50cent_tr Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 la murtaza senin kosp kullandını herkes biliyo bi cok ss var senin kosp kullandına karşılık (bende bi archer im ayrıca ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HeBeBe Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Ya delinin biri kuyuya bir taş atıyo 10 tane akıllı cıkartamıyo o hesap takmayın sadece takılın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenqele Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 valla hasan bu oyunda okçu olmak çok zor iş bide asassan ve macroyu iiyi biliyosan kesin bi program kullanıyo die konuşuluyo.. Allah sana kolylık versin ben ne diim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 bi zamanalr ben oynuyordum kullanmadığım halde kullanıyosun dediler ks yaptılar uruk tronlarıma bende öle olmaz böle olur dedim açtım kospu spotta bi tane uruk tron bırakmadım sonra makinayı bıraktım arada hq spawn olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenqele Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 heh ss i buldum [spo]http://img232.imageshack.us/my.php?image=kosp3hj.jpg[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Maradon da kekurikukaka nin spawn oldugu yere de gidip bakarsaniz oturarak ok atan charlari görürsünüz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 sen otur ben kahvaltı yapıom geliom xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 O arkadaş buyuk ihtimal aksam yemeğinden sonra gelir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 seni koxp kullanırken gördüm picallo bana 14612 gb vermez isen bunu tüm forma ilan edicem xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 14612 gb .. O_o Napican bu parayla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 gunaydın pico xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar