PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Macro vb programlar kullanmiyorum , video yu da buldugum her foruma yapistiriyorum. Umarim artik susarlar. [spo]http://rapidshare.de/files/15381763/picallotr.wmv.html [/spo] Saygilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 sanada saygılar xD agazı olan konusuyo sen bak takılmana xD [ Mesaj 13 Mart 2006, Pazartesi - 15:08 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 filefront pls :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PCPC Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Sahsen izledim cok harika skiller dönüo we information dan takip edemedim cok hızlı combo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Bu da filefront linki [spo]http://files.filefront.com/picallotrwmv/;4875442;;/fileinfo.html[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Hazır macro-kosp filan konuşulurken; [spo][/spo] komik hadiseler bunlar. [ Mesaj 13 Mart 2006, Pazartesi - 16:08 tarihinde, Murtaza tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Murtaza o kadar koxp kullandın hala 63 sun xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Murti senin o maruz kaldığın şeye ben her gün maruz kalıyorum :) Birde bazı akıllılar var. Güzel program hangisi bu diyor, ne programı diyorsun, trade attım hala bekliyorum diyor, sende ne tradesi, trade bloce diyorsun, fraps yaptım kaydettim diyor... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Millet işine geldigi gibi yaziyor işte. Camur at izi kalsin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 agzı olan konusuyo yada klavyesi olan yazıyoda olabilir salla pico sen adam kesmeye devam et seni bilen biliyo xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 picalo ile çok karsılastım iyi combo yapabilir ama macro kosp felan kullanmadıgından eminim gerci çok arkadaslar kesilince gururuna yediremesler kosp felan die atarlar böle sacmalıkları kaale almamak lasım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 pico beni troll bastıklarında paso tek skill aldı torment yedikden sonra xD ben hiç bsiey demedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmir Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 hasanıma laf yok aposcudur o aposcu aposda combo kasdıgı zamanlar ben TR deydım we clandan cok muhabetımız oldu pıco ve yanlıs hatırlamıosam falcata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
komadayim Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 * anlayana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmir Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 hehe murtazanınki gbi olaylara cewap gm shouta yazı yazan koxp bulnmuş xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 yazık adama sırf biri onla ilgilensin die soul larını shout yaparak harcıo 2dk sonra kesin mana da istemiştir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 @picallo comboyu belli ztn elle yapıosun normal bi combo oldukça gzl açıklamışsında r+r+skill yapmak zor olmuomu hiç kımıldamadan & en zor yapılan bi combo olmasına rağmen 1tane bile skill fail olmuo tebrikler hll... edit:yazım hatası [ Mesaj 13 Mart 2006, Pazartesi - 21:11 tarihinde, BesT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrimoVax Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 pico eline sağlık ii combo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 CeeK ; Söz Verdim Kendi Kendime Artık Paticik.Com'a Post atmayacağım Diye dayanamadım Ellerine Sağlık Pico. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmir Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 bugun premium u olmayan bi karakterle giris yapmaya çaliştim arez e almadi arkadaş olimpia yi dene dedi olimpia da girdim civciv char tak pary geldi okcunun biri raon a gel beni takip et dedi gittim peşinden sen otur burda ddi ben bi kahvalti yapip gelem dedi ben şok oldum da ss yi bulamiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Salla ümit ben 70 e orda kastım. Neler yaptılar üstüme troller çektiler vs vs. Her okçuyu macrocu sanmayın önce bir bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 peki arkadaslar kullananlar ne tür prg lar kullanıo ?(makro hariçi..) [ Mesaj 13 Mart 2006, Pazartesi - 22:37 tarihinde, FC_XX_TR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 1rogue ne kullanibilrki ztn ya minor combo yada attack(skill) combo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar