xarion Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 şu anda hayatımdaki en iğrenç zamanlardan bitanesini yaşıyorum.. aslında güzel bikaç değişimin beni mutlu etmesi gerekir ama gerçekten sıkıntıdayım.. 3 gün sonra 1 ayımızı doldurucağımız bir kız arkadaşım var kendisi şu anda evinde ben ise şehirden uzaktaki bir yurt binasında kalıyorum.. tek yapmak istediğim şey şu anda yanına gitmek.. mesafe yaklaşık 60 kilometre fakat benim ne bir arabam var, nede beni ona ulaştırıcak bir toplu taşıma aracı var.. kısaca olaylardan bahsediyim; 4 aydır eşcinsel olduğundan emin olduğum bir insanla 3 kişilik bir odayı paylaşıyorum odanın yapısı dolayısı ile kendisiyle neredeyse hiç yüz yüze gelmedim ve kız arkadaşlarımla konuşurken, öpüşürken, el ele tutuşurken rahatsız olmadım ve rahatsız edilmedim.. mutluydum, fakat yanlızdım.. ilk dönemin sonunda şimdiki kız arkadaşımla tanıştım, mutlu etti beni birçok şey paylaştık, hayaller kurduk, hayallerimizi anlattık birbirimize, mükemmeldi herşey neredeyse.. bu güne kadar güzel giden düzenimizi 5 gün önce değiştirmeye karar verdim.. suratına karşı dalga geçtiğim eşcinsel kişilik(kendisine bu şekilde hitap edicem) oda değiştiriyodu hatta yurttan ayrılıp başka bir yurda geçiyodu.. mükemmeldi bence bu değişim aklıma tek şey gelmişti sevdiğim bir arkadaşımı o boşalan yere yerleştiricek içimdeki yanlızlığı neredeyse silip atıcaktım.. fakat 15 dakika sonra farkettim ki odadan ayrılan eşicinsel kişilik yerine başkasını göndermiş.. batan hayaller ve küçük bir kırgınlık.. sonra tekrar gelişen hayaller; o arkadaşımın 4 kişilik ve herkezin birbirinin ne yaptığını gördüğü odasında boşalan bir yatak ve oraya geçme hayallerim.. ne mi oldu kız arkadaşıma durumu anlattım, anlayışla karşılamadı çünkü artık günün uyuduğumuz saatler dışındaki saatlerinde tamamen beraber olamıycaktık onun düşüncesine göre ben odada daha fazla vakit geçiricektim ve onu daha az umursuycaktım aynı zamanda eski odamın onun odasına 4 metre yakın olması durumu artık gerçekliğini yitiricekti, mesafe 2 metre + 2 kata çıkıcaktı.. tabi onun düşüncesine göre.. açıkladım; bütün derslerimiz ortak akşamda devamlı beraberiz.. hayır rahatsız değilim bu durumdan ve bu durumu değiştirmeyi düşünmüyorumda kabullenmedi baştan.. sonradan içindeki küçük kırıklıkla beraber "peki" dedi.. geçtiğim odada masa ve dolabın konumlarını ayarladım.. masa başındayken kimse ne yaptığımı görmüyo şu anda herşey çok güzeldi yaklaşık 1 saat önce kız arkadaşımla konuşana kadar.. 3 saat önce onu aradım ve "taşındım.. " dedim yaklaşık 2 dakika konuşmadı "peki" dedi içindeki küçük kırgınlık hala vardı, sezdim.. ama o küçük kırgınlık telefonu kapatınca büyümüş hatta dağlar kadar olmuş olsa gerek ki 2 sene sonra beraber amerikaya gidip hiç memnun olmadığımız üniversite eğitimimizi orada daha iyi koşullarda devam ettiricek olmamız, bu 2 sene boyunca da benim amerikaya gitme durumumu engelleyen parasızlık sorunumu halletmek için çalışmamız hayalini hiçe sayıp, eylül ayında gitmek için birçok hazırlığını tamamlamış.. ve çok yorgunum, bitkinim, güçsüzüm, uykusuz ve çaresizim.. iyi yolculuklar aşkım.. amerikadaki hayatın umarım dilediğin ve hayal ettiğimiz gibi gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 yazık sana ya :( :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar