Aykan Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Bugun hacettepe hastanesi 'nin orda gözümün önünde çocuğun birine araba çarptı. Kötü oldum valla :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 kim bilir nereye gidiodu nerden geliodu garibim var mıydı bari çocukta bişi ? ciddi bi sorun :S =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 allahtan hastane önünde olmuş gerçi gene hastaneye 1 ssatde gitmiştir . inşallah bişey olmamışıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Abicim ben Çok öle kaza gördüm ama bölesini ilk defa gördüm. 13-14 yaşında var yok bi fren sesi bi çevirdim kafayı. Çocuk ön cama kafayı vurdu indirdi camı sonra altına girdi altından çıkardılar çocuğu. :( bayılıodum valla oraya. Kan tutar beni. 2 dk içinde ambulans geldi ama Meraklı insanlar doktorlara bile yol vermediler bok var gibi cocuğun başına dikilmiş izliolar. [ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 18:58 tarihinde, Aykan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 kanı manı geç ya işte bilinçsizlik derim buna ben ya kim bilir nasıl oldu ahh ahh =S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 ya iha yada cihan haber ajansında gördüm bugün. feci bişiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 sağlık durumu nasılmış çocuğun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 banada çarpmıstı araba.. önce bacagıma çarpmış havalanmısım kafam sonra ön cama çarpmış (camı kırmışım) ve araba bi anda durunca ben 2-3 metre uzaga ucmusum.. araba çarptıgını asfaltta yatarken yerde gördüğüm cam kırıklarından anladım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar