ATOMKARINCA Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Merhaba arkadaslar; Akliniza gelen kopek isimlerini yazarsaniz cok sevinirim. Simdiden hepinize tesekkur ederim..[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll llllllllll SeXeN6 UO Shard Project llllllllll .ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı.
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 köpek olsun.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. DiaBoLiC 4.9.2003 tarihinde saat 00.44 de Icq üzerinden demiş ki: greatsword kullanıyosun ama halberd gibi böle dannn diye kafaya çakıyosun kesme hareketi fln çok olmuyo...
Jester Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 george w. bush[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır!! Grindcore hardcore'un alt türü diildir. Death metalin alt türüdür.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Valla aklıma geldi de son zamanlarda duyduğm en sağlam köpek ismi saddam dı. :P[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
Jester Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 bi de ırkçılar martin luther king jr. koyarlar, zencilerin beyazlara eşitliğini sağlayan eleman.[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır!! Grindcore hardcore'un alt türü diildir. Death metalin alt türüdür.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 ehühe.. Luther King güzel isim :) ama köpeğin cinsi de önemli. ayrıca aratırsan bir sürü topic bulacaksın.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 KuçuKuçu[hline]Şu imzaları kaldırın yaw bide çöpü kapıcıya verin !!!
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 paşa[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Abi dişi köpek ismi şila dır (eski köpengim) Erkek köpek ismide Smiley güzel gider birde köpengin şirin olması en büyük unsurdur smileyde mesela bir kız geldi dedi -Pardon Köpenginizi Seve bİlirmiyim ? -Sevmek ne kelime al götür -adı ne bunun -sımaleyyyy -ay cok şekerrrrrr -öleyimdir öhöm köpekleri sevelim sevmeyenleri dövelim[hline]Şu imzaları kaldırın yaw bide çöpü kapıcıya verin !!!
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 smiley=sımaley? öhö[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu...
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 http://www.bebek.com/isimbank/Kopek.asp sanırım istediğini burada bulabilirsin..[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 ben köpek alırsam köpek koyucam adını :p yada benzeri birşey. akılda kalan ehhe.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de...
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 said: horacegoesskiing, 12 September 2003 00:15 tarihinde demiş ki: smiley=sımaley? öhö[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... olayda o zaten[hline]Şu imzaları kaldırın yaw bide çöpü kapıcıya verin !!!
ATOMKARINCA Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 kopegin irki golden retriever, cinsiyeti erkek. :D[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll llllllllll SeXeN6 UO Shard Project llllllllll .ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı.
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 köpek koy hakkaten euhea süperdir hatta kendni ismini de deistir haplo yap
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 ozaman Goldor koy adına pek bir havalı olur -Adı ne bu hayvanın ? -Goldor -pardon abi :( -bidaha olmasın ![hline]Şu imzaları kaldırın yaw bide çöpü kapıcıya verin !!!
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 goldor olmamış bence.. minotor nasıl?[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Abi şirin bi isim istiyosun yoksa sert ve vurucu bir isim mi ?[hline]Şu imzaları kaldırın yaw bide çöpü kapıcıya verin !!!
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Tapir , rıfkı[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
Leath Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 hayvanat?:lol:[hline]Ranger : Druid : Nightshade(Excalibur)
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Pompacı koy çok sağlam bir isim bak ilk duyan bayılmaz sa gel vur beni şakağımdan[hline]Şu imzaları kaldırın yaw bide çöpü kapıcıya verin !!!
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 şakir koy yada sülüman[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun
Öne çıkan mesajlar