Theridone Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 arkadaşlar ben 256 kbps 3 gb kotalı dsl kullanıyorum. Online bi oyun yüklesem kotamda ne gibi değişmeler olur. Tecrübesi ve bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olun... [ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 17:33 tarihinde, Theridone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Ben bi ara UO da çok bağlı kalıodum, başında olmasam bile.Gözle görülmeyecek kadar bi etki edio kotaya oyunda bağlı kalman. Oynadığına göre deişir mi onu ben bilemiorum. [ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 18:02 tarihinde, Sabrina tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 256 kotalı varmıki 512 olmadımı onlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 online oyunun ne olduğuna bağlı 256 kotalı adsl yok arkadaşım çok eksik bilgi vermişin biraz daha araştırmalısın şu durumda yardımcı olamayız. Bunun yanında online oyunlar ile kotan kolay kolay dolmaz. Daha çok müzik film indirme ile dolar. adslkota.ttnet.net.tr adresinden kotana bak 1 ay kendi kontrolun içinde oyununu oyna test et. Direk buraya yazıyorsunuz biz nerden bilelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 online oyunda daha çok upload a gidiyor gerçi değişir oyuna göre o açıdan kotanı aşırmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Ben de bişi sorim, hiç download yapmıorum ama kota hızla doluo. Böyle bi tehlike var mı virüs gibi bişi, kotayı sömüren? Çünkü günde 3-5 şarkı çekip diğer saatler cam'siz, mikrofonsuz msn'de kalıorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 biri şifreni yürütmüştür ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 wireless bağlantın varsa, başkaları sömürüyor olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Teşekkürler herkese. ßen 1-2 kişiye sordum cevap verdiler sağolsunlar. Herkese çok çok teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 bendede adsl süreklı yurtdısı içi 600-1000 ping son 2 aydır ( normalde 40-120 areası olacak siteler) neden olabilir bu sizce gece 1den sonra 100 e filan düsüor normale yani napmalıyım nedir bu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Son bir ayda 2 kere sorun oldu internette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar