cabbarnuke Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Arkadaşlar ab wsg av de raid'e katılmak hp açısından avantajmı dez avantajmı; shaman'a göre yorum yaparsanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 benim gibi healersan avantaj bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabbarnuke Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 yok abi full dps :D 1800 chain crits ftw :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 av de kesinlikle gruba girme çok fazla honor point kaybedersin. solo takılıp bi hedefi cok hızlı sekilde oldurmen senin icin cok iyi olur (baskaları o hedefe vurmadan) boylede bir solo kill den 200 300 civarı honor alırasın surekli olarak bunu yaparak bile gayet guzel honor toplarsın. bende shmanım bu sekilde kasarak rank 12 ye kadar gelmistim. kesinlikle gruba girme diyorum bosuna feed edersin milleti shaman tek basına yeten bi class heal var dmg var gurubun sana bi yardımı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 servera bagli bizim serverda haftada 1.2 milyon contribution alman lazim 3 hafta boyunca 13-14 arasi icin. us warsong ftl. dusuk pop bir serverdaysan, yanina baska bir shaman al, ayni targetiniz olsun, yaklasin, shock basip sonra ns chain lightning atin, mananiz bitene kadar shock basin bitince allylarin arasina girip fire nova totem atin, bol bol hk bol bol cp :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 hahah aynen brutality gelior :D [ Mesaj 11 Mart 2006, Cumartesi - 00:30 tarihinde, bejawe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar