Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ekran Donması(ram sorunu)?

Way

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar bazı oyunlarda oyunu actıktan belli bi sure sora ekran donuyo bilgisayar kilitleniyo reset atmak zorunda kalıyorum azbucuk bilgimle ram lerde sorun var heralde diye dusundum ama wow u full detail calıstıran bilgisayar yeni aldıgım dungeons and dragons online da en fazla 15 dk dayanıyo sora kitleniyo..sorun ne olabilir..bole arada tek tuk oyunlarda oluyodu bu sorun en kesin cozumu uyguluyorum oyunu siliyodum ama ddo da bole bisi yapamam o kadar para verdim ve sevdim oyunu :)

bilgisayarda hic bi sekilde bi ayarıyla oynamadım fan eklentisi vs bisi yapıp ne aldıysam default ayarlarda yani..

bi bilgisayar sorunu var cunku baska oyunu denemistik arkadasta ki benden dusuk sistemi vardı calıstırmıstı oyunu krallar gibi oynandı en ufak takılma olmadı ddo 15 dk da kitleniyo..ctrl alt del den bakıyorum cpu kullanımına ram kullanımına hepsi normal..

bi de hazır topic acmısken baska bisi daha sorayım..bilgisayar da bu aralar hic bisi yapmama ragmen harddisk calısıyomus gibi ses geliyo ama kasaya baktıgımda harddisk calısmıyo..sanki oyun oynarken bilgisayar zorlanması gibi bisi oluyo..

sistemim amd 2500+ 1 gb ram ati radeon 9600xt bunla ilgili bi sorun oldugunu dusunmuyorum ama yine de yardım edecekseniz bilmeniz gerektigini dusundum..
Sosyal ağlarda paylaş

hmm oyunun sorunu gibi bu durum ram le ekran kartıyla ilgisi yok bunu yazarken forum larına bakıyodum ddo nun cogu kisinin benimle aynı sorunu oldugunu gordum su sistemde bile bilgisayar cokuyomus:

AMD64 Bit 3800+
1Gig Corsair Ram
X800 XT PE 256mb GFX
300gb HD

[ Mesaj 15 Mart 2006, Çarşamba - 12:22 tarihinde, Way tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 15 Mart 2006, Çarşamba - 12:22 tarihinde, Way tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...