Way Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 arkadaslar bazı oyunlarda oyunu actıktan belli bi sure sora ekran donuyo bilgisayar kilitleniyo reset atmak zorunda kalıyorum azbucuk bilgimle ram lerde sorun var heralde diye dusundum ama wow u full detail calıstıran bilgisayar yeni aldıgım dungeons and dragons online da en fazla 15 dk dayanıyo sora kitleniyo..sorun ne olabilir..bole arada tek tuk oyunlarda oluyodu bu sorun en kesin cozumu uyguluyorum oyunu siliyodum ama ddo da bole bisi yapamam o kadar para verdim ve sevdim oyunu :) bilgisayarda hic bi sekilde bi ayarıyla oynamadım fan eklentisi vs bisi yapıp ne aldıysam default ayarlarda yani.. bi bilgisayar sorunu var cunku baska oyunu denemistik arkadasta ki benden dusuk sistemi vardı calıstırmıstı oyunu krallar gibi oynandı en ufak takılma olmadı ddo 15 dk da kitleniyo..ctrl alt del den bakıyorum cpu kullanımına ram kullanımına hepsi normal.. bi de hazır topic acmısken baska bisi daha sorayım..bilgisayar da bu aralar hic bisi yapmama ragmen harddisk calısıyomus gibi ses geliyo ama kasaya baktıgımda harddisk calısmıyo..sanki oyun oynarken bilgisayar zorlanması gibi bisi oluyo.. sistemim amd 2500+ 1 gb ram ati radeon 9600xt bunla ilgili bi sorun oldugunu dusunmuyorum ama yine de yardım edecekseniz bilmeniz gerektigini dusundum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 windows calısıyor, oyun donuyor ise oyundandır sorun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Yok öyle olabilir. Xp'de olabiliyor, program çok yüklü gelir ise oyun donar xp devam eder. Xp kendini olabidiğinde stabil çalıştırmak ister ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Peki oyun mu donuyo sadece yoksa bilgisayarmı ? Eğer bilgisayarsa yandın. Bide ses kitleniomu dıdıdıdıdıdıdıdıdıdıdı die ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 aynen dedigin gibi oluyo dıdıdı ses geliyo hoparlor den windows oyun hepsi cokuyo iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 format çaktın mı bi? formatlayınca belki düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 tabi o da bi secenek ama yukleyecegim seyler yine aynı seyler donanım aynı donanım olacak 100 gb hd var ole kolay kolay format atamam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 CPU fanını kontrol et tam kaymıştır tam takılmamıştır düzgün soğutmuyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 hmm oyunun sorunu gibi bu durum ram le ekran kartıyla ilgisi yok bunu yazarken forum larına bakıyodum ddo nun cogu kisinin benimle aynı sorunu oldugunu gordum su sistemde bile bilgisayar cokuyomus: AMD64 Bit 3800+ 1Gig Corsair Ram X800 XT PE 256mb GFX 300gb HD [ Mesaj 15 Mart 2006, Çarşamba - 12:22 tarihinde, Way tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 15 Mart 2006, Çarşamba - 12:22 tarihinde, Way tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 o dıdııııdıdıdı sesi ve makinanın donması bendede çok nadir kırk yılda bir oluyodu... yani en son baya bi önc eoldu sonra bşda yaşamadım ne zaman olcagı bilinmezz... sorun ney acaba ?(ben cin girmiştir falan die reset tuşu going yapıodum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Aynı sorun vardı yeni ekran kartı aldım bitti gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar