ColdShadow Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Şu an skill 261 ve en fazla magawave bandage yapabiliyorum. Bunu item üzerinden öğrenmiştim de runecloth questle mi oluyor yoksa yine item mi? Arada ah lere bakıyorum ama mageweave bandage oluyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 horde'san hammerfall'da doktor var ondan alıyosun questi kolayda bir quest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringeril Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Alliance ise Dustwallow'da gemiden indikten sonra kapıya doğru giderken sağdaki bir şatoda Doktor var, o quest veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 adam 261 demiş ne questi o questi yapmış zaten :)) 225 de veriliyo o quest 300 olmak için şimdik aynen o questleri aldığın doktorlara gidiyosun sana en son verilen resp yeşil olduğu an bi üstünü o doktor sana veriyo konuşman yeter sanırım runecloth için 270 skil olman lazım ama emin değilim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringeril Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Item üzerinden öğrendim demiş o yüzden yanılttı bizi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 neyse doktor amcadan öğrendik. teşekkürler cevaplar için ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar