theCio Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Evet Evet Sonunda karar verdim Slicer Teras Kasi nin Bazi Parcalari Ve First aid alicam Ama Nasil Kasicam Bu Slice? Simdi Pistolde Novice Smuggler Kasiyorum biter o birazdan sliceri nasil kasicam ne madenler kullanicam ne slicelicam Bide bu malzemeleri nerden alicam Pff Sorun Adam olduk :) Neyse hadi Bakalim cevaplarinizi bekliyorum...[hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 locked container lazım başta(locked containerların bi tanesinden 250xp alıyosun 20 locked containerla ilk skilli halledebiliyosun tabi hepsinde başarılı olursan slice işleminde) locked containerları bazaardan yada direk playerlardan alabilirsin. yada bagırırsın locked containerlarınız açılır diye böylece parada vermemiş olursun containera ehe hatta tip bile alırsın master slicer bulursan ( veya tanıdıgın varsa daha iyi olur ) ondan molecular clamp(ki bununla %100 slice yapabiliyosun fail olmuyo yani) yada flow analyzer nod(buda fail şansını düşürüyo sanırım ama ne kadar düşürüyo bilmiyorum) al yada malzemeleri ver o sana yapar daha düşük bi ücret karşılıgında veya ücretsiz olarak[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 bu locked containerlar a sag tusla tiklayip slice mi dicem baska bi malzeme gerekmiyormu ?[hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 bide bi locked container bi defa kullaniliyo ?[hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Oha yanli demin biriyle konustum bu containerlşar 3k mis ilk leveli atlamak icin 60k lik container lazim ne bu ya kolay yolu yokmu bunun para basmiyorumki[hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Bak işte sevgili SWG yazarlarımız bu tür soru-cevapları kopyalayıp yapıştırmak suretiyle guide lar hazırlasa ne kadar güzel olur, değil mi? :)[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 eheuh gaza geldim sadece ilk 20 containmermis sonra terminals pff ohbe rahatladim ehhe[hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 :)[hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 said: Eno, 11 September 2003 21:09 tarihinde demiş ki: Bak işte sevgili SWG yazarlarımız bu tür soru-cevapları kopyalayıp yapıştırmak suretiyle guide lar hazırlasa ne kadar güzel olur, değil mi? :)[hline]Profocio Hosting kendini de say eno ;) *trailer* yakında her türlü guidelar, skill açıklamaları, çeşitli kişilerden konu hakkındaki tecrübeleri, ne nedir ne değildir vs.vs. gibi birsürü şey sitede olacak. Coming soon December 2003, across theatres in Europe. www.paticik.com/swg :p[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 locked containerları 3kdan daha ucuzada alabilirsin bütün galaksideki bazaarları araştır elbet daha ucuzada çıkar ( ben bi çok kez 1kya falan bulmuştum ) ama dikkat et almadan önce kesin itemla ilgili bilgileri oku bazıları kilit sistemi bozukları satıyo - ki genelde bunlar diger slicerlar oluyo beceremiyolar slice işlemi kilit bozuluyo sonrada milleti kazıklıyolar - eger daha once slice denenmiş falan yazmıyosa ve aldıgında bozuk çıkarsa mail at satan kişiye genelde paranı geri gonderiyolar :) ( malum ilerde master slicer olursa adı lekelenicek scammer diye ehe ) bu arada molecular clamp kullanmazsan fail şansın var hatta kilidi bile bozabilirsin zaten master slicer olunca merak etme verdigin paraları geri alıcaksın :) benim gibi 4-5 silahı slice ettirmek için guvenilir adam arayanlar var eger bi kere bu adam güvenilir falan diye adın çıkarsa işin baya kolaylaşır ( bizim arkadaşlar hep aynı kişiye yaptırıyolar mesela ) en kalabalık şehrin göbegine git bagır locked containerlarınız açılır diye 1-2 saat dene bakalım kaç kişi gelcek görmüş olursun[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Ya Laser knife mi ne gerekiomus iki sehirde bazzari alt ust ettim yok yok yok offfff Napcam sşmdi Nerde bulunur bu Baazarda Mis demi weapndami Pfff[hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 kendin yapabiliyorsun o aleti[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Nasıl???[hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 bide nasil fail edip etmeme olayini nasli yapiyoruz ???[hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karate_Chop Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 abi bloodfinde millet beleşe slice ediyo master slicerlar[hline]Chibi Maymunlar Dünyayı Ele Geçirecek ve muzlar tükendiğinde bizi(!) yiyecekler, yani sizi, ben de onlardanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 cico şimdi ilk olarak molecular clamp al birinden bagirinca need to buy molecular clamp diye satiyorlar 100 tane falan al. Ondan sonra bagirarak opening locked containers de. containerlari molcular clamp ile acman icin bir de laser presicion knife gerekli onu da crafting toolun varsa yaparsin yoksa onu da alman lazim ama 100 mc aliyorsan 200 tane precision knife kullanman lazim hepsinde 10 kere kullanabildigine gore 20 tane precision knife lazim. Sakin bazaardan alma locked container cunku onlar bazen acilamayanlardan koyuyorlar ve onlari sen de acamazsin bos yere 3k para verirsin. Mumkun olduğu kadar adam oldur genelde locked container onlardan cikiyor. Flow analyzer nod ise 70% oraninda seni yonlendiriyor mc de ise 100%. o yüzden ben mc oneririm zaten ilk iki leveli bitirince silah slice etmeye basliyorsun. O zaman bir daha buraya yaz onu da anlatirim eger eclipse de isen bana tell at yardımcı olurum bir sorunun varsa....[hline]Sgecca-Wookiee-Smuggler Spy Network-Instructor Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 aldım adamdan alet edavat ya gıttı 20 k lol Kafayı sıgırcam az kaldı bıde hangı kablo mavımı kırmızı mı nerden anlıcam adam anlattı dınlemedım mılletın kılıtını bozuk duruyom sonra habıre cene yapıolar...[hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar