platto Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 bu ne hırs,yılın en çok soru soran pati ünvanını aldın az daha zorlarsan en fazla topic açma ünvanınıda kazanırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 platto xD +654676634456 ama ben sarsie yi özledm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 valla bende nefr'i özledim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 valla ben nefr i hiç özlemedm :@ inş. bi dahada uurayamaz buralara burialdan adam gbi adam mod yoktu forumda nefr kadr nefret bi modda yoktu bnce ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ya öylede özlettriyolar işte anla,buraya dikdatör lazım,ascak kescek başka türlü olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 burial diktatör deildi ama mis gibide oluodu nefr artistn teki bi daha gelmemesi dileğiyle zatn onunla uuraşıp laf çakmaktn sıkılıom burial gelsn nefre 1000 çekr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 murtaza dayi yi unuttunuz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 murtaza zatn süper ona laf yok ama burial,nefr v.s nin yetkileri daha fazla die biliom çünkü murtaza başka bi konuya msj yazdğnda normal pati üyesi görünüodu ama burialın öle deildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Ark'lar Nefr admin'dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Ji Ber sarsie msn si var bende istersen msj atıp verem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar