Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

archer oldummmmmm

PassivE_KesH

Öne çıkan mesajlar

ewet arkadaslar 51 e kadar kastıgım mage in bi moq etmedigini anlayınca 41lvl archerimi kasmaya karar verdim +6 ironxbow aldım solucana 2.5k deru ya 1.5k vuruyorum sizce cok mu az ??? bi de su an bowumun damage i yok damage basarken yanma riski var mı hadi diyelim bastık attacklarım cok artar mı_? yardım pilis ^_^ bi de damage basmaya deger mi _? bowu 140m e aldım aresteyim cok mu pahalı sizce _?

[ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 12:16 tarihinde, PassivE_KesH tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

valla seçim senin ama mage de iyi bence
60 olduktan sonra hele hele orc san np nin dibine vurabilme şansın var.

poison basma derim arasıra çok salak damage ler verebiliyosun. şuanki verdiğin bence çok iyi kasana kadar ironx yeterli olabilir. amaaa ironx ile party bulabileceğini zannetmiyorum onun yerine gösterişli
enion +6 veya iron bow +1,.....+6 falan alabilirsin.
vereceğin damage o kadar önemli değil önemli olan gösteriş party e girerken
Sosyal ağlarda paylaş

1 - 2 Milyonu Feda Ederek +8 pLate beya Shirt Set yap.. Derim ßen..

Full DEX sin madem.. 4 - 5 tane 7 den 1 tane +8 cikiyor ortalama..

Bu arada.. Gosterisi Falan Bırak Attacka Onem Ver.. Ayrıca Malitette Senin icin Onemli +6 İronX iyi bir ok Senin LVL ine Gore..

Kasma Kendini.. Partiye Almazlar Falan Diyede Dusunme Hic Almazlarsa Gidersin Solo Uruk Hai Birazda Guclenince Uruk Blade.. 55 Ten Sonrada Tron Kesersin [ Tron Kısmına Hic Gecmesende Olur =) ] Ayrıca 55 Olduktan Sonra Full Dex iken.. LR Resist Thalia Skin Kullanarak Tek Healerle Deruda Donebilirsin.. Vs. Vs..
Sosyal ağlarda paylaş

1- amk c3m
2-o ben deil arrki
3-ewet lwl im 44 napem daa yeni item buldum
4-itemlerim
2X+6 mirage
+7 fp set
+6 chitin ellik
(bunklar dex bonus)
falan filan cz e bi gittim insomnia klanı beni party e aldım 2000 buff vs ama toqnda sw atıyodum :D

fazaldan üyeliiniz warsa şu arka wweriiinnnn:D
archer falan deilim ass. 4ever
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...