Saykoleo Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 said: Her iki tarafın da dogmaları olduğu için bu konuyu tartışmak anlamsız. Bilimde dogma olmaz yalnız Ayrıca evrim bilimsel bir teori ve yanlış olduğu kanıtlanana kadar geçerli kalmaya devam edecek bi teori. Yaradılışa gelince, dinsel bir bilgidir ve din dogmalardan oluşur, çürütmek imkansızdır. Sonuçta yaradılışa inanılır, evrimse yorumlanarak anlaşılır. PS: Hiçbir bilimsel teoriyi onun iddia ettiği şeyi bulamayarak çürütemessiniz, ancak onun iddia ettiği şeyin tersini bularak çürütebilirsiniz. [ Mesaj 12 Mart 2006, Pazar - 20:48 tarihinde, Saykoleo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wordellion Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 sadece ilk mesajı okudum ona cvp yazıorum bir kere o gen allaha yada tanrıya veya mutlak bir güce inanma geni değildir o gen bir şeye bağlanma genidir mesela kedinin sahibine cocuğun annesine bağlanması gibi yaşadığımız ortamda tanrı kavramını öğrenince ve kavramı kafasına oturtunca -bu geninde etkisi vardır muhakkak- tanrıya inanır ya da inanmaz ancak şunu göz ardı etmemek gerekir ki genlerimiz olduğu kadar çevre şartları da bizi yönlendirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wordellion Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 şimdi bazı arkadaşlarda şunu söylemişler araform arıyoruz da bulamıyoruz yok böle bişi tabii ki sen daha önce bulduğun daha eski çağlara dayanan bir fosil buldun ondan sonra bunun akrabası olduğunu düşündüğün başka bi fosil buldun nerden bileceksin onun öncekinin ara formu olmadığını? onu geçtim günümüzde yaşayan araformlar vardır. durgun sularda yaşayan akciğerli balık (geceleri sudan çıkar 1 saate kadar karada kalabilir-bildiğim kadarıyla) onu geçtim avusturalyada gagalı memeliler var kuşlardan memelilere bir ara form özelliği taşımaz mı ya da sürüngenlerle.... yumurtlamalarına rağmen süt bezleri vardır ve vücutları kıllarla kaplıdır. lütfen yaradılışı destekleyen sağlam kanıtlar bulun ve öle gelin=))))))))) he bu arada o dediğiniz karmaşık moleküllerin oluşma ihtimali çok az dimi ama 0(yazıyla sıfır) değil. 4 500 000 000 yıldan bahsediyoruz ve modern insana(homo sapiens) ait en eski fosil 200 000 yıl önce bulunmuş yanılmıyorsam aradaki sürenin uzunluğunu göz önüne alın düşük ihtimal ama 0 sıfır ihtimal değil:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 şimdi demek ki bende bu gen sonradan oluştu hayatımın 18 senesini ateist olarak yaşadım evet abartmıyorum...ailem de dahil kimse benim 1 gün bile tanrı tanıdığımı hatırlamıyor ama şimdi 3 aydır sıkı bir mesih inanlısıyım (mucizeye tanık olunca ortaya çıkıyor bu gen heralde) bence hede hödö mödö [ Mesaj 13 Mart 2006, Pazartesi - 00:14 tarihinde, amon tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar