Halfmumi Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Papuçların %70ini bırakarak,41 km hızla yavaşlamayı başardığım ve ,bütünleşmediğim bayan sürücüye buradan çok "saygılar ve teşekkürler" göndererek başlıyorum bir videoya daha....Kendisinin plakasını görebilecek kadar iyi mercekli bir external kameraya kavuştuğum zaman, trafikte "ispiyonlama" yeteneğine yeni bir boyut getireceğim..[Öyle hataysa,böyle bugda var bölümünüde finişte göreceksiniz zaten ..Totally Legal :) ] Sırtta 5 kglık bir akü ve beraberinde milyarlarca liralık mini mini japon teknolojisini taşıdığımı hesap edince,frene sık sık gitti parmaklarım... Tek çıktığım içinde mükemmel aksiyonlar beklemeyin,sadece minik bir akü testiydi,eskisinden kalan hatayı düzettim o kadar :) [Bkz: Hellmet Test 1 ] Rüzgarlı bir gündü aynı zamanda,20 KM den fazla rüzgar kaydı gösteriyordu meteor arkadaşlar.[Sanmam 20km,30du arazide..] Eve gidip,3-4 saat uğraşıp böyle birşeyler çıkardım,bazı yerlerde hız biraz olsun belli olmuş [Bir ara beraberimde gelecek bir kameraman olursa,o zaman daha ne belli edeceğim ama.. :P ] iyi Seyirler.Hellmet Test Ride 2 - Alone Day -Uzunluk: 8 Dakika 28 SaniyeÇekim Tarihi: 07 - 03 - 06 Boyut: 42,0 MB Video Türü: WMVHellmet Test Ride 2 - Alone Day- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Yahu eskiden bir kaç tanede olsa mesaj yazılırdı ?? Ne yorum yapan olmuş,ne izledim diyen... Forumu kimse takip etmiyor mu? [ Mesaj 11 Mart 2006, Cumartesi - 02:06 tarihinde, Halfmumi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar