PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 arklar ben bi soru sormak istiyorum cz de bowlda bol bol boss çıktıını duydum ben cz kavramına yeniyeni alışmaya başladıım için soruyorum bowl a nası gidebilirim?lobo yu falan kesmek kolaymsır hyde antares tarzı şeyler çıkarmı orda ?nası gitcem bowl a?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 bildğn bowl yani cz nin ortası xD bolbol boss çıkar orada sen takılırsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 nası ortası? bildiimiz tam orta mı ?orda kimse rahat kesemezki ama?haksızmıyım? burası farklı biyeri deilmi cz nin? bide lobo yu falan kesmesi kolaymıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 zatn sorn o kmse rahat kesemio :D bırkmıo karşı ırk rahat loboyu kesmekte rahattır ama her bossu kesmek rahat olmaz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ama ben bossta para kasmak istiom diyelim ama eziq bosslar ne biliim lobodur antarestir hydedir napmam gerekio bu bossları rahat rahat bulmam için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sTs Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 hehe sadece karşı ırk rahat bırakmasa idir kendi ırkında rahat bırakmıyo kolay kesilcek boss lar var ama çıktı gibi keserler yani eslanttaki gibi gidim bi boss bakım yoq orda boss kavalıcaksan saatlerce orda dolanman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ama orada dolnmk içnde güçlü olman lazm yoksa [spo]np down[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 peki bu bowl riotenin atross un fln çıktıı yermi yoqsa başka biyermi?ben bi gidim ariyem:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 güzlüden kastın ben güçlüsem walla civcivler pk yapar:=) 2116 hp 360 defans 2 dakkada yatıyo:=)(2116 sc ile) :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 attross abinin oramı bu bowl?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 eet:D atrossun falan çıKTıı yeR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 peki dier bosslar için bi boss haritası warsa nerde bulabilir ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 antares hyde falan olmaz. olan bosslar şunlardır bowlda çıkan: Samma bakirra bark lesath shaula lobo lycaon lupus bach duke bishop javana... Hepsi kolay ve 2 dk içinde kesilen boslar. Ama ben lvl 55 im boss kasacam diyorsan yanılıyorsun. bir kere lvl 55 olup bowla ulaşman bile zor. hadi ulaştın diyelim. karşı ırktanda adam yok diyelim. kendi ırkından adamlarda o bosu kesmene dropu almana engel olacaklardır. yani bu düşündüklerin tamamen hayal. [ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 19:55 tarihinde, bilinc tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 peki kendi elmorad haritamda bossları bulabilmem için yardımcı olcak bi harita warmı önceden wardı ama şimdi bulamıyorumda?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthas Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 boss map yaz arama yap kardesim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ehueheuhe.. öğrenecekler zamanla tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 damladı lamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 sen bi konu aç ordsa konuşalım ken burayı kirletme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ya noob um bide ken ve bilmem ne topicini uplada atısak az sıkıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 bide lamer in anlamı ne ya google de arat falan beni bi aydınlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthas Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 passive iyi guzel post kasıyosunda isminin yanına madalya gelince tatminmi olucan yoksa insanların sana saygısımı artıcak sahsen benim gittikce azalıyo sana karsı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 post ksmk gibi bi amacım yoq yeni üyelik açılırsa alır kullanırım aranızda olmayı sewiyorm ama post a ilgim olmuştur ama post kasınca bişey olduunu sanmıyorum saygıdeğer olanlar zaten belli yanlış anlama beni.ne biliimbilinçtir marlo dur vsvsvsvsv ben sadece ortamı sewiyorum post umrumda deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 pati kapanmadan önce madalyam vardı über düberdim pff :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar