Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ally war rank10 seti

n3mrut

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar ally tarafına yenı gectım ve bısey dıkkatımı cektı yanlıs gormuste olabılırım ama rare rank 10 war seti ile epic rank14 war seti arasında görsel bi fark yok sanırım ? veya detaylarmı farklı...hordlarda renk ve bazı kısımlar farklı en azından kendını bellı edıcek kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
allylarda plate armor paladinlerde ve warriorlarda aynı görünüş onu sevmiyorum... warriorlar bubbledin değildir!!! :O

Sonuna kadar katılıyorum. Warriorlarla Paladinler arasında artık ciddi bir ayrım yapmaları gerekiyor. İkimizde plate giyiyoruz diye +def itemlara need demeleri çıldırtıyor bazen...
Sosyal ağlarda paylaş

paladin def veren iteme needlermi ne haddine o adamın oyun bilgisinden şüphe ederim pala end game de heal efektini artıran şeyler alıcak ki var zaten kendi tier2 set sırf heal olayı olması lazım def veren itemi alıp ne yapıcak merak ediyom nef mi tanklıcak ha warriorlara lazım deilse alsın tabi hakkı :P
Sosyal ağlarda paylaş

bence sacma t2 nin sadece heal vermesi (blizz bile farkettide +heal ve dmg getirdi palalara).iyi o zaman prilerde (ma'n healaer) sadece heal atsin shadow olmasin.sonusta bu oyunda her classin 2 secenegi var ya pve ya pvp . biraz video izleyin uber paladinleri gorun adam 13k dmg vutuyor , 51 crit aliyor (bizim guildde onx. da agg nun kacmasini bile sagladi bir pala :) ) vs. pala elinde iyi bir silah varsa vurdugunu indirir merak etmeyin.paladin support classtir healer degildir. dmg e yardim ederekte support olabilir.ama arkadaslara katiliyorum hicbir zaman + defence veren iteme need demem :)

[ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 16:33 tarihinde, jonywayt tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

benzer olay aslında hunterlar ve shamanlar arasında yaşanıyo , gidip hiç shamana yarar statlar vermeyen full agility ap yada stamina veren şeylere roll atıyor shammyler... beaststalker lara roll atan çok gördüm ki allahtan beaststalker hunter için suxage birşey...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...