jonywayt Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 simdi bs olmayi dusunuyorum (search kısmında blacksmıth olarak arattım yeterlı bılgıye ulasamadım) siralama nasil oluyor caylak usta iyi usta:P vs olarak :) asistan bs ne zaman olunuyor mesefa :) birde daha once kasmistim bs ayrimina kadar orada adamla konusup weapon demistim.sonra bana anvilin sagindaki adama yolladin gittim konustum ve bana bi q verdi ama ben yapmadim o q yu sonra bs yi silmistim. ben full bs olabilirmiyim acaba su anda yardimci olabilecek biri var mi acaba :) tesekkurler iyi gunler ^^ [ Mesaj 09 Mart 2006, Perşembe - 18:05 tarihinde, jonywayt tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringeril Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Eğer o verdiği questi yapmadıysan sanırım yine o aşamaya geldiğin zaman sana yine soracak weaponsmith mi olmak istiyorsun yoksa armorsmith mi diye? Weaponsmith de daha sonra 3 e ayrılıyor, axesmith, macesmith, swordsmith diye. Ama sana tavsiyem armorsmith i seçmen. Blacksmith 300 olduğunda yapılan epic itemlar armorsmith de daha iyi ve hem kendine yapabilirsin hemde playerlara gold karşılığı yapabilirsin. Ama weaponsmith seçtiğin zaman yaptığın itemlar armorsmith e göre daha kısıtlı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 bende ole dusunuyorum insallah aormor olabilirim :) bi genclik sevdasiydi weapon bakalim yanlismi yapmisim :P 70 gun online surem var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringeril Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Ben arcanite reaper kendime yaparım diye weaponsmith seçmiştim ama blacksmith 270 olmadan malzemeleri toplayıp başka birine yaptırdım axe ı. Sonra da sildim blacksmithi :D Ama armorsmith çok daha avantajlı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunlop Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Arkadaşım iyiki böle bi konu açmışsın. Bende açacaktım. :) Benim bir sorunum var Ben Weaponsmith'im sizin kadar karamsar bakmıyorum konuya ama weaponsmith kendi aralarında 3 ayrılıyor diyorsunuz ya, bende onu merak ediyorum. Yani şimdi benim Bs skillim 285 ve hala 3'e ayrılmadı. Sorun şu 1. Axesmith nerde olabilirim? 2. Bunun için belirli bi lvl varmı? 3. Blackrock Deeps te bulunan Thorium Brotherhood elemanı tam nerede? (cordinatı varsa söleyin) Tşkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 winterspringde olabilirsin brddede adam barın içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Şu içki satan gnome'un yanında oda gibi bi yer var orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Sulfurası yapmak için macesmith mi olmak gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 blacksmith olman yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 yok 300 bs olman yeterli ayrima girdemeden yapiyorsun. http://wow.allakhazam.com/db/skill.html?line=164 burada neyi ne sekilde yaptigini bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Direwolf Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Hammer of Sulfuron'u cüzzi bir ücret karşılığında ben yaparım size :) Ironforge'da kime sorsanız gösterirler. Bolu mengenli Thorvaim usta nerde diyin yeter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Direwolf Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 pardon 2. kere postalanmış. [ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 08:54 tarihinde, Direwolf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 lol ne diyon thor mudur :) yapabilirim diyorsan sayet 1 tane kendine yapmisin heralde :) ilk yapilan bop diye biliyorum cunku :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Direwolf Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Hayır tam aksine BOE item. Ragnaros'u kestiğiniz zaman düşecek olan item'la birleştirip Legendary Hammer'ı yapıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yakuzas Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Arkadaşlar birçok meslek denememe rağmen BS/LW/TA gibi craft mesleklerinin pek para kazandırmadığını düşünüyorum sebebi hem yapan player çok hemde para kazandıran itemlar skill 300 deyken yapılıyor ve artık playerlar bunlara para vermiyor DM/scholo/stratholme gibi zindanlarda daha iyi itemlar düşebiliyor bence şu anda toplama meslekleri daha iyi para kazandırır diye düşünüyorum. İyi oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 peki thor bs de 300 olacam thoriumbrotherhoodda repu durumun ne olmasi lazim recipi almak icin :) bide 5 ingoycuk borc alabilirmiyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar